Pretraži

Septembar će biti baksuzan za ova tri znaka zodijaka

Astro
0
Photo: pixabay.com

Važno je da odluke donosite bez žurbe i hladne glave. Evo koji horoskopski znaci neće imati sreće tokom septembra.

Blizanci

Kada Merkur krene retrogradno od 27. avgusta izgledaće kao se da se stvari u svetu, a možda i u vašem životu, kreću unazad (osim vaših finasnija koje su sasvim ok). Ove retrogradnosti generalno nisu opasne po život ali su dosadne i iritantne.

Kada govorimo o zdravlju treba da vodite računa o sebi do 22. septembra, a nakon tog datuma zdravlje vam neće zadavati glavobolje. U međuvremenu, trudite se da ostanete u formi.

Ljubavne prognoze za septembar su bolje od onih od prošlog meseca, ali su vaša ljubavne planeta i dalje retrogradne. Zato budite oprezni i pustite da se situacija razvijaja polako. Nema potrebe da donosite važne ljubavne odluke. Vreme će vam pokazati šta treba da učinite.

Septembar je pogodan mesec za psihološki napredak – prošli mesec je takođe bio. Bilo da idete na formalne vrste terapije ili ne, doći će do napretka i samospoznaje. Mladi mesec 6. septembra dodatno će razjasniti emocionalna i porodična pitanja. Tokom septembra će vam dolaziti informacije koje će doneti odgovore na sve vaše dileme. 

Izgleda kao da finansije ovog meseca nisu problem. Pošto će se Mesec dva puta ovog meseca kretati kroz novčanu kuću, zarada bi trebalo da bude bolja nego prošlog meseca.

Rak

Izgleda da se finansijski nesporazum sa voljenom osobom rešava 5. ili 6. septembra i da među vama postoje dogovor i saradnja. Poznanstva će povoljno uticati na finansije 28. i 29. u mesecu. Roditelje ili nekog bliskog člana porodice očekuje lep prilv novca 5. ili 6. septembra.

Najbolje je da se fokusirate na dom, porodicu i svoje emocionalno zdravlje. Čak će i vaša planeta karijere, Mars, biti u vašem četvrtom polju od 15. pa nadalje. Ovo je potvrda da je vaša trenutna misija porodica.

Iako ćete na zdravlje morati da pazite od 22. septembra, ovo je ipak vaš srećan mesec.

Snaga u vašoj četvrtoj kući pokazuje da vas Kosmos poziva da radite ono što najviše volite – da se bavite domaćinstvom i porodicom. Ako planirate renoviranje ili velike popravke, najbolje u te avanture krenite sredinom meseca (dajte sebi više vremena za realizaciju projekta; može doći do odlaganja). Ako samo preuređujete dom, od 1. do 11. je povoljan period.

Planeta karijere u vašem četvrtom polju pokazuje da je dobro da svoje ciljeve u karijeri ostvarujete prikrivenim metodama, a ne otvorenom akcijom. Zamislite sebe na poziciji na kojoj želite da budete u karijeri. Nakon toga, kada se planetarna moć prebaci na gornju, dnevnu polovinu vašeg horoskopa, sve ono što ste vizuelizovali će se dogoditi sasvim prirodno, samo od sebe.

Vodite računa o zdravlju. Najvažnije je da se dovoljno odmorite, ali zdravlje vam je generalno dobro. Simptomi koje možda osećate su samo privremeni, uzrokovani stresom. Stres će proći u oktobru i vaše zdravlje i energija će se vratiti u normalu. U međuvremenu, čuvajte svoje zdravlje.

Lav

Moraćete da usporite jer od 27. avgusta ništa neće ići baš onako kako ste zamislili . Ovo usporavanje možete da iskoristite za sebe. Budite strpljivi. Radite manje. Provedite više vremena sumirajući svoj život i svoje ciljeve. Razmotrite šta možete poboljšati.

Kada planete ponovo počnu da se kreću napred, bićete spremni da svoje planove sprovedete u delo. Finansijska situacija je stabilna do 22. pa je mesec pred vama uspešan. Vaš fokus je na finansijskoj stabilnosti – kako i treba da bude. Mars je kući novca do 15. dobar je finansijski signal. Kako vlada nad vašom blagotvornom 9. kućom, on postaje poput Jupitera – planete obilja u vašem horoskopu. On proširuje finansijske vidike. Njegovo prisustvo ukazuje da možete očekivati profit od stranih kompanija i stranih investicija. Stranci su generalno važni u vašem finansijskom životu. Sunce u 2. polju pokazuje da se lično bavite svojim finansijama, a ne da delegirate stvari drugima. Takođe, to ukazuje da trošite na sebe i imate imidž prosperitetne osobe.

Budući da će Merkur biti retrogradan 27. (a ovaj retrogradni efekat će biti mnogo jači u odnosu na prethodna dva koja smo imali), pokušajte da obavite sve važne kupovine, investicije i finansijske odluke pre tog datuma. Nakon toga se primirite.

Ljubavna situacija je komplikovana, a brak je malo verovatan. Lavovi koji planiraju venčanje trebalo bi da sačekaju bolji mesec. Ipak, postoji romantična šansa za vas koji ste singl 5. i 6. septembra.

Srećni dani za posao su 28. i 29. septembar. Budite oprezniji u vožnji 22. i 23. septembra i budite strpljiviji sa šefovima, starešinama i autoritetima u tom periodu.

Zdravlje je relativno dobro, ali ipak mu je potrebno posvetiti pažnju.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro