Pretraži

SAVRŠEN PAR: Ova dva znaka horoskopa se najbolje slažu

Astro
0
Photo: pixabay.com

Međuim, zato što se mirne i staložene Vage, a Ovnovi besni, zaista se dobro slažu, piše Luftika.rs.

Zašto Vage privlače Ovnovi?

Vage su, po prirodi, pomalo uzdržane. Nisu slobodne ili izražajne kao Ovnovi, ali su dovoljno otvorene da prihvate ovakav ratnički mentalitet i potajno žude za njim.

Šta muškarac Vaga želi od žene?

Želi njenu snagu, njenu nesposobnost da ustukne. On se divi njenoj borbi, njenoj izdržljivosti da ostane pri ideji i ne odustane.

On želi partnerku koja može da se brine o sebi, bez obzira na sve, i to može da pronađe u ženi Ovnu. Elementarno, žena Ovan i muškarac Vaga hrane jedno drugo.Sa vladajućim planetama Mars (Ovan) i Venera (Vaga), oni su rođeni da jedni druge zapaljuju… i hlade jedni druge. Njihovi elementi su veliki deo činjenice zašto ovo dvoje tako dobro funkcionišu zajedno.

Ono što je kod Ovna krucijalno je u tome što oni ne mogu sami da gore. Potreban im je partner od kojeg bi odskočili, a žena Ovan bi lako izabrala muškarca Vagu za svog partnera jednostavno zato što je tako miran i usredsređen.

Iako se dve osobe ne mogu smatrati „savršenim“ jedna za drugu, ovaj par je otprilike onoliko dobar koliko može biti.

Muškarac Vaga i žena Ovan: Ljubav i seksualna hemija

Oba znaka ovde su prilično seksualna. Znaju šta žele u partneru, u seksu i ljubavi, i lako to pronalaze jedno u drugom.

Dok bi žena Ovan mogla biti više konfrontirajuća od muškarca Vage (on je potpuno nekonfliktan), on je večno radoznao koliko daleko je ona spremna da ide. Seksualno, ovo je pakleni duo! Oni žele da istražuju i nemaju problema da puste emocije u scenario koji su osmislili.Ovnu je potrebna njena emocionalna stimulacija koliko i dobar seks, a on voli da ona vodi.

Muškarac Vaga treba da bude vođen, a žena Ovan je prirodni lider u svakoj vezi.

Muškarac Vaga i žena Ovan: Zajedničke vrednosti

Žena Ovan i muškarac Vaga zapravo ne stavljaju svoje vrednosti u iste ‘pakete’, ali obe strane su voljne da saslušaju i prihvate ideje one druge.

Oni vide jedno drugo kao da imaju mnogo toga da ponude, i bez obzira na to da li cene iste stvari ili ne, oboje su voljni da istraže kakav je život na drugoj strani njihovog mišljenja. Oni cene fer borbe, iskrena mišljenja i mogućnost da nauče velike lekcije od drugih.

Žena Ovan zavisi od iskrenog pogleda muškarca Vage na situaciju, a on u njoj nalazi trezvenog saputnika koji je spreman da kaže svoje mišljenje i da upotpuni situaciju.

Muškarac Vaga i žena Ovan: Emocionalna veza

Emotivno, Ovan je ovde pobednik, a možda čak može i da i malo uplaši svog partnera Vagu. Ali to je ono što on želi! Treba ga razdvojiti od te želje jer je njegova prirodna sklonost da ostane miran takođe vapaj za oslobođenjem.

On nerado stavlja svoje srce na kocku, jer se mnogi plaše da će biti povređeni, ali ne može a da ne oseti sopstvenu slobodu u njenoj potrebi za samoizražavanjem. Ona ga inspiriše da se emotivno otrese prošlosti, jer on ima tendenciju da tamo živi.

Oboje su emotivna stvorenja koja se izražavaju različito, iako na komplementaran način.

Muškarac Vaga i Žena Ovan: Poverenje

Poverenje nije jača strana za ženu Ovna i muškarca Vagu. Žena Ovan je impulsivna i ljuta. Radiće šta hoće bez razmišljanja.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro