Pretraži

Sa ženama rođenim u znaku Lava, Strelca i Raka već ste na pola puta do raja

Astro
0
Photo: pixabay.com

Astrolozi tvrde da žene rođene u ovim znacima Zodijaka važe za najpoželjnije, te da je sretnicima koji za partnerku imaju ženu Lava, Strelca ili Raka žive kao u bajci.

LAV

Žena Lav je poput dragulja kojeg ćete svima želeti da pokažete, ali i da ga ljubomorno sačuvate samo za sebe.

Žena Lav nikada ne zaboravlja emocije i potrebe svog izabranika, na nju se uvek možete osloniti i obožavati je bez suzdražavanja.Kada jednom uplovite u život sa Lavicom nećete moći da zamislite ni jedan jedini dan bez nje. Ona će biti vaš životni saputnik, prijatelj, drug i u ljubavi i u nevolji.

Ona će sa druge strane od partnera očekivat poštenje, iskrenost i da bude svoj. zauzvrat, ni u jednoj životnoj sferi nećete imati toliko zadovoljstva kao u ljubavi prema njoj.

 

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

STRELAC

Kada prvi put poljubite ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda dobićete jednu od najlepših životnih uspomena, koji ćete bez sumnje zauvek pamtiti.

Oni koji budu te sreće da privlačnost i ljubav bude obostrana, već su na pola puta do raja. Sreća i pozitivna energija koju donosi odnos sa njom je tolika da je i tri života premalo da se potroši.

Njen bistar um i beskrajna kreativnost doneće potpuno novu svežinu u vaš život i zajednički rad. Ona će ispuniti vaš život srećom, ljubavlju i snagom.

Žena Strelac predstavlja savršen spoj ljubavnice i prijatelja, a sigurno je i da će biti najbolji mogući uzor svojoj deci koja će je gledati kao Boga.

Od muškarca traži naklonost, nežnost, posvećenost i poverenje, ali i spremnost da u svakom trenutku sa punim razumevanjem njenog avanturističkog duha zaplovi u bajkovitu avanturu.

Zauvek će proterati negativne misli, pesimizam i dosadu iz vašeg života, ohrabriće vas i voleti bezrezervno.

 

RAK

Žena Rak je prava dama za primer, odana, privržena i jedinstvena. Pored nje zakoni fizike prestaju da važe, pošto je ona u stanju da vam preokrene život naopačke.

Ona svaku kuću učini domom i od nje možete očekivati toplinu i razumevanje u svakom aspektu života. U spavaćoj sebi je u isto vreme i nežna i senzualan i nepredvidiva. Njenu pažnju, ljubav i poljupce ne može kupiti ni svo zlato ovog sveta.

Njen idealni partner je neko ko će znati da voli i razume njene tihe patnje. Ona traži čoveka koji će rame uz rame stojati pored nje u svim životnim bitkama.

Ona će uzvratiti istom merom i biti uz vas i u dobru i u zlu. Ona svoj urođeni šarm nosi damski, savršena je supruga, brižna i dobra majka.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro