Pretraži

RETROGRADNI MARS POČINJE DANAS: Na ova tri znaka će posebno uticati

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ovan

U naredna dva i po meseca, Mars — vaša vladajuća planeta — biće retrogradan. Pošto Mars upravlja vašom životnom silom, sigurno ćete osetiti retrogradnost na dubokom nivou. Možda ćete se osećati manje inspirisanim ili stimulisanim. Možda ćete se ponekad boriti sa sobom, kao da ništa ne zadovoljava vaša intelektualna interesovanja.

Ova retrogradnost bi mogla dovesti do nekoliko žestokih rasprava u kojima se ništa ne rešava. Ne zaboravite da mudro birate reči, jer svađe mogu da vam donesu više stresa nego što je potrebno. Dok retrogradni Mars dođe do kraja, bolje ćete razumeti kako da komunicirate svoje emocije drugima.Blizanci

Niko ne oseća ovu retrogradnost intenzivnije od rođenih u ovom znaku. Moraćete da prođete kroz neka ozbiljna putovanja ličnog razvoja i izlečite odnos sa svojom sujetom.

Prolazite kroz neke unutrašnje nemire i probleme duboko ukorenjenog besa. Sve te nagomilane frustracije koje ste držali u sebi skupile su se tokom godina, ali zapamtite – bes može biti neverovatna pokretačka sila. Dozvolite retrogradnom Marsu u Blizancima da vas nauči kako da kanališete bes na način koji deluje zdravo i osnažujuće, a ne štetno po vas.

Škorpija

Kako vama vlada strastveni Mars, ova retrogradnost će sigurno drastično uticati na vas. U ovom periodu žudite za intimnošću jednako intenzivno kao što je se plašite.

Ova retrogradnost vas može primorati da ponovo razmislite o načinu na koji poštujete i postavljate emocionalne granice. Međutim, ako se osećate kao da ne dobijate ono što vam je potrebno, možda ćete početi da to želite još više. U život vam može vratiti bivše ljubavi ili saradnike

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro