Pretraži

RETROGRADNA VENERA I NEGATIVAN ASPEKT SA NEPTUNOM: Evo kakve nas poteškoće očekuju u narednim danima!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Narednih desetak dana je moguće da ćemo se mnogo truditi da budemo konstruktivni jedni drugima. Zemljanim znakovima će sve ovo mnogo lakše ići od ruke, dok će vatreni znakovi ovakve izazove pronalaziti komplikovanijima, pa time i težima.

Mars i Venera nam prezentuju oblik i smer muškog i ženskog principa, kao i definiciju muške i ženske energije. Tako će nas u narednim danima muška energija usmeravati većinu nas ka unapređenju, revoluciji te stvaranju novih temelja za budućnost.U ovih desetak dana mogući su i iznenadni konflikti, ali i iznenadni dogovori i poznanstva od kojih je moguće da kasnije imate mnogo koristi. Takođe, u narednim danima Venera će krenuti retrogradnim smerom.

Zbog pozicije u znaku Blizanaca, na žalost, bićemo prisiljeni da budemo svedoci strahovite hladnoće među ljudima i nedostatka humanosti. Zato svakako, ovaj period treba iskoristiti kako bismo promenili našu situaciju koristeći striktno logiku, na koju je naročito bitno da se oslonimo.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Pored retrogradne Venere postoji i jedan negativan aspekt Venere i Neptuna koji nam sugeriše da se ne oslanjamo na misli koje imamo, a bez da nemamo dokaz za naše sumnje. Situacija u kojoj ćemo morati biti oprezni prema svojim mislima će trajati i iza 14. maja.

Dobra vest je da ćemo kroz ovih desetak dana uspeti ostvariti veliki uticaj nad našom disciplinom i autoritetom. Istina jeste da će nam to oduzeti puno energije, ali bićemo jako ponosni na samom kraju, ako u tome uspemo.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro