Pretraži

RADIKALNE PROMENE: Retrogradni Uran u Biku promeniće život ovim znacima Zodijaka

Astro
0
Photo: pixabay.com

Uran nas podstiče da se oslobodimo svega sto sprečava da izrazimo svoje pravo ja, pobuniti se protiv ograničenja i granica.

Kao planeta buditelj, Uran bi mogao biti u korenu neočekivanih situacija, primoravajući nas da razmišljamo drugačije, nego što bismo inace činili kada bismo pronalazili određena rešenja.Međutim, težak period nudiće prilike koje će vas na kraju podstaknuti da se krećete u radikalno boljem pravcu.

Vreme je da suptilno obradite promene koje su se desile u vašem životu prošle godine – i stupite u kontakt sa onim promenama koje priželjkujete da se dogode.

Prvi problem nam već dolazi 26. avgusta kada dolazi do kvadrata Venere u Lavu i Urana u Biku – tražicemo slobodu, raskidati odnose, biti previše gordi. Želecemo svađe sa partnerima po svaku cenu.

Sledeći kritičan period, 5. novembar – Venera u Škorpiji će formirati opoziciju sa Uranom u Biku – opet na tapetu su preispitivanja na emotivnom planu. Dolaze brojni raskidi iznova…

8.novembar – Merkur u Škorpiji ce praviti opoziciju sa Uranom – ovo će nam omogućiti da vidimo da zapravo odnosi u kojima se nalazimo jesu Ili nisu za nas, piše Luftika.rs.

Sve u svemu Uran nam pravi haotične i iznenadne promene uglavnom na ljubavnom planu, tokom decembra se premešta i u poslovnu sferu, kada može izazivati turbulencije.

Bik, Lav, Škorpija i Vodolija doživeće velike transformativne promene koje ce uzdrmati tlo. Promene na svim životnim poljima…

Lav

Retro Uran pogađa vasu 10.kuću, što znaci da će najveće promene biti na poslovnom planu.

Škorpija

Definitivni raskidi sa toskičnim partnerima. Kada Uran kreće unazad svi na neki način propali odnosi se definitivno završavaju.

Vodolija

Retrogradnost pada u vasu 4. kuću, što znači da je naglasak na porodici, domu. Od 2018. godine možete imati nekih problema, pa vreme je da se oni konačno reše.

Bik

Retrogradnost pogađa vašu prvu kuću, dakle samu ličnost i identitet. U narednih nekoliko meseci promene će se ogledati u transformaciji ličnosti.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro