Pretraži

Pun mesec u Vagi predstavlja izazov za mnoge horoskopske znakove. Saznajte na koje znakove pozitivno i negativno utiče

Astro
0
Photo: pixabay.com

Drugim rečima, pred nama je uzbudljiv astrološki mesec koji će mnogima promeniti sudbinu. Ukoliko ste mislili da vam se ništa ne događa, pripremite se za zvezdanu vožnju koja donosi velike promene.

Kako je Vaga jedan od tri vazdušna znaka, pred nama je period u kojem ćemo tražiti balans u životu. Potreba za uspostavljanje ravnoteže je nešto što će obeležiti pun Mesec u Vagi.

Kako je Vaga znak ljubavi, jasno je da će ovaj pun Mesec uticati i na emotivni život. Imaćemo potrebu da imamo uravnotežene odnose u svakom smislu.

Kako je svaki pun Mesec težak na psihološkom nivou, potrebno je da ostanemo suzdržani od emotivnih reakcija koje mogu da budu prenaglašene.

Pun Mesec u Vagi uticaće na sve znakove, a najteže će pasti Ovnovima, Jarčevima i Devicama.

Sa druge strane Strelčevi, Lavovi, Vodolije i Blizanci mogu da iskoristite energiju punog Meseca, piše Luftika.rs

VAGA

Pred nama je period u kojem ćete poraditi na sebi i imati mogućnost da dovedete svoj život u ravnotežu. Ovo vam donosi i mirniju ljubavnu luku, pa ćete imati priliku da popravite odnos sa voljenom osobom.

OVAN

Pun Mesec doneće velike promene u partnerskim odnosima. Pokušavaćete da pronađete kompromis između onoga što želite i što je ispravno. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnos će biti klimav.

JARAC

Pun Mesec u Vagi donosi vam klimav period na poslu. Ovo će usloviti promene koje vam možda ne odgovaraju, ali će biti nužne. Očekujte rasprave na radnom mestu.

DEVICA

Pretrpećete promene kod kuće. To je nešto što se tiče vašeg doma, a pojedini pripadnici vašeg znaka će se preseliti. Možete lako da dobijete neko rešenje za stan koje vam ne odgovara.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro