Pretraži

PUN MESEC U JARCU: Tačno u ovo vreme danas zamislite želju!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Svetlo punog Meseca obasjaće nam životne okolnosti na dan 24. jun u 19 sati i 40 minuta. Nešto kulminira, emocije su egzaltirane, potreba da ispunimo neke želje najjača je upravo u ovoj mesečevoj fazi.

Junski pun Mesec odvijaće se na 3′ Jarca, znaka koji nas uči preuzimati odgovornost, postavljati ciljeve, strukturirati svoje planove.

U narednom periodu vratite se malo unazad. Prisetite se svega što ste postigli od početka ove godine, pa i duže. Napravite spisak svojih uspeha. Proslavite svoje uspehe i one najmanje. Zahvalite sebi na upornosti, doslednosti i svemu što posedujete, a šta vam je pomoglo da dođete do cilja. Ta retrospekcija biće poželjna kako biste osvestili što sve možete, koliko ste moćni i da ste samo vi, baš vi, ti koji svaki dan iznova stvaraju bolji život za sebe.

Da, vi to možete.

Kada to učinite, postavite barem jedan, najviše tri nova cilja. Nemojte se ograničavati rokovima. Razmislite šta vam je potrebno kako biste to ostvarili.

Ovo je ambiciozni pun Mesec. Ne nužno karijeristički, već i životno ambiciozan. S njim se penjemo prema vrhu, ali na tom usponu ne bi smeli zaboraviti svoju bazu, drage ljude, porodice. Na to nas podseća Sunce u Raku. Temelji života bi trebali biti čvrsti kako bi mogli rasti i razvijati se, pa i kad padnemo da se uvek možemo vratiti na sigurno mesto, odmoriti se i oporaviti. Lekcija je uravnotežiti poslovni i privatni život.

Podrška Jupitera iz znaka Riba donosi nam potrebnu pomoć na putu, renovira, oporavlja, nismo sami. Uporne će pomaziti sreća. Kada znamo gde idemo i zašto to hoćemo te verujemo da ćemo to i ostvariti, podrška dolazi na razne načine. Verujte u Jupitera, u svoju srećnu zvezdu. Okolnosti idu na dobro, bez obzira šta mi mislili o tome.

Teme kojima ćemo se više baviti u narednim nedeljama su:

– osmišljavanje/ostvarenje novih poslovnih i životnih ciljeva

– odnosi s autoritetima

– ja i moje odgovornosti

– kako biti lider svog života

Vladar punog Meseca u Jarcu je Saturn, koji je retrogradan i u izazovnom aspektu s Uranom i Marsom.

Čega se bojite i usudite li se ići dalje, uprkos strahu?

Šta treba ostaviti iza sebe?

Šta vas koči?

Pun Mesec u Jarcu korelira sa mladim Mesecom u Jarcu koji se odvijao 13. januara ove godine. Pa ukoliko ste se u tom periodu bavili nekom specifičnom temom, ona bi ponovo mogla doći na dnevni red.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro