Pretraži

PUN MESEC U JARCU OD 3. JULA DONOSI KRAJ JEDNOG ŽIVOTNOG CIKLUSA: Ova 4 znaka u narednom periodu doživeće potpunu TRANSFORMACIJU

Astro
0
Photo: pixabay.com

Budući da je Jarac znak koji se povezuje sa disciplinom, ambicijom i ozbiljnošću, pun mesec u ovom znaku može samo da pojača ove karakteristike.U ovom periodu se mogu postići značajni rezultati, pogotovo u oblasti posla i karijere. 

Pun mesec u Jarcu može da podstakne ljude i na introspekciju i refleksiju, a najviše će uticati na sledeća četiri znaka:

Ovan

Pun mesec u Jarcu donosi fokusiranost Ovnova na posao.

Moguće je da će biti primorani da donesu važnu odluku koja bi mogla da utiče na budućnost njihovog rada u firmi ili da pak odluče da promene posao. 

Jarac

S obzirom da se pun mesec događa u Jarcu, Jarčevima ovaj događaj donosi ličnu transformaciju.

Odluke koje budu donosili u ovom periodu imaće značaj uticaj na naredne mesece. 

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Rak 

Za razliku od Ovnova kojima pun mesec u Jarcu donosi poslovne promene, kod Rakova će se uticaj ovog događaja ogledati u partnerskim odnosima bilo koje vrste. 

Odnosi sa poslovnim partnerima će biti na testu, a ako ste u braku, onda je moguće da će i odnos sa emotivnim partnerom biti u jednoj vrsti krize. 

Vaga

Pun mesec u Jarcu Vagama donosi probleme oko stana i porodice.

Ukoliko imate u planu selidbu, u narednom periodu je moguće da će se nešto dogoditi što vas nagnati da još jednom preispitate odluku o promeni adrese. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro