Pretraži

PROMENE U LJUBAVI, NEPLANIRANI TROŠKOVI, NERVOZA…: Ova 3 znaka u februaru očekuju problemi 

Astro
0
Photo: pixabay.com

Posebno će tri znaka imati problema u toku ovog meseca.DEVICA

Device su ovog meseca fokusirane na bezbroj obaveza. Imaće osećaj da su preopterećene, da neće moći da predahnu i to u jednom trenutku može da ih slomi. Umor i tenzija dovešće do velikog umora, a negativnu energiju prenosiće na najbliže ljude. Obratite pažnju na posao, bićete skloni greškama, dok ćete na privatnom planu biti kao zapeta puška – spremni na konflikt u bilo kom trenutku. Izbegavajte donošenje važnih odluka i čuvajte se ishitrenih reakcija.

STRELAC

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

Strelčevi će biti fokusirani na posao, ali će se dogoditi događaji koji im se ni malo neće dopasti. Zbog toga lako mogu da uđu u sukob sa kolegama ili nadređenima, a mučiće ih finansijska situacija. Horoskop vas savetuje da maksimalno uštedite, jer predviđa neplanirane troškove i hitne situacije. Ljubavno polje je takođe napeto, ali sve do 20. februara kada dolazi do boljitka.

LAV

Ljudi rođeni u znaku Lava biće prilično nervozni u ovom mesecu. Ukoliko im ne ide po planu, bolje se sklanjate, jer neće moći da obuzdaju bes. Često ćete ulaziti u konflikte, a horoskop vas savetuje da dobro obratite pažnju na rečenice koje izgovarate u afektu. Izbegnite donošenje važnih i naglih odluka. Promene u ljubavi se ne naviru, tek početkom narednog meseca očekujte pomirenje sa voljenom osobom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro