Pretraži

PROMENE NA SVIM POLJIMA: Tri znaka Zodijaka od danas donose važne životne izbore

Astro
0
Photo: pixabay.com

Ali sutra sledi novi nivo odlučnosti ka stvaranju onoga što postaje vaše sledeće poglavlje.

Sutra je Mesec u Raku, dok je Venera, planeta ljubavi, sada u odlučnom i strastvenom Ovnu. Ne samo da ćete se osećati mentalno aktivnije, već ćete takođe biti više fokusirani na ono što vas najviše zanima.Ovo vam može dati izglede za novi posao ili vezu iz životnog sna, ali će vam omogućiti i da iskoristite moć odlučnosti, piše Luftika.rs.

Vreme je da preuzimate odgovornost za sebe, svoj život i ništa ne prepuštate slučaju, posebno uspeh, posebno ako ste Strelac, Vaga ili Ovan.

Evo šta vas čeka od četvrtka, 5. maja 2022.

Strelac

Kada Mesec u Raku bude u Blizancima kasnije pre ujedinjenja sa Merkurom, razgovori će biti vaš fokus. Ovo je spoznaja da su razgovori koje često izbegavate oni koji donose najviše isceljenja i ličnog rasta.

Sa trenutnim okupljanjem planeta u Ribama koje uokviruju vaš dom i porodični život uz Mesec u Blizancima, gde je sve o romantici, fokus je trenutno na ovim oblastima vašeg života.

Iako je za vašu karijeru možda još uvek potrebno malo sačekati, lični, intimni život ne možete izbeći. Napravićete zdravije izbore u svim aspektima, posebno u ‘sektoru’ za ljubav i romansu.

Pitanje na koje treba da se fokusirate je da li ste zaista naučili lekciju iz prošlih ciklusa ili samo pokušavate da izbegnete samu tu spoznaju.

Sledeća faza vašeg života je ovde ako ste spremni za to, ali da biste je u potpunosti prihvatili, počnite da pričate o stvarima koje su važne.

Ne brinite o tome koliko dobro planirate svaku stranicu ovog novog poglavlja koje pišete. Dovoljno je znati istinu onoga što je u vašem srcu i duši. A onda je najvažnije da ne dozvolite da vam bilo ko, ili bilo šta, stane na put.

Ovan

Lako je zaboraviti šta vam je zaista važno, posebno kada ste zauzeti samo pokušajem da održite glavu na površini, ali, nova energija počinje da se vraća upravo ovome.

Nakon što ste prošli kroz težak početak godine i neke izazovne trenutke rasta, vreme je da se setite da bi život trebalo da bude dobar. Iako postoje trenuci koji to ne čine, život koji odaberete treba da hrani osobu kojoj se nadate da ćete postati.

Kada Venera pređe u Ovna, to je prilika da postanete odlučniji u stvaranju ovakvog života. Možda će se od vas tražiti da preispitate neke odnose i životne izbore, ali to je nešto što ste već radili.

Ovaj dan donosi obnovljenu odlučnost da ova osećanja koja ste imali nisu samo prolazne misli već početak novog života koji vas obuzima.

Važno je da budete u stanju da potvrdite sebe i svoja osećanja kako ne biste dozvolili nikome da vam kaže da niste u pravu za ono što morate da uradite zarad sreće i mira.

Ipak, plime se pomeraju u vašu korist, i od sutra će vam biti lakše da ostanete fokusirani na ono što vam je potrebno, ali će i mišljenje drugih početi manje biti važno. Nemojte se plašiti da prilagodite svoja jedra u potpuno drugom pravcu.

Vaga

Kako Venera prelazi u Ovna, romantični sektor vašeg života će dobiti preko potrebno svetlo. Veće promene počele su prošlog oktobra, i njih ćete videti ako nastavite da se krećete kroz ovogodišnji retrogradni Pluton u Jarcu.

Važna lekcija koju ste naučili je potreba da verujete sebi, posebno kada se radi o ljubavnim stvarima.

Dođe vreme kada je vaš glas taj koji treba da slušate iznad svih drugih, a kako se energija pojačava, to će vam postati još važnije. Vaše romantične odluke i izbori su samo vaši.

Postaje nevažno ako se drugi ne slažu sa njima.

Ovaj astrološki talas koji počinje sutra učiniće da se osećate sigurnije u sebe u pogledu onoga u čemu ste zaista strastveni, uključujući i izbore za vezu.

Pokušajte da sada iskoristite snagu svojih reči i odluka jer one zaista imaju moć da pomere planine.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro