Pretraži

PRIVLAČE USPEH: Ova tri znaka će celog novembra pratiti sreća

Astro
0
Photo: pixabay.com

Važno je da izbacite iz života one stvari koje vas blokiraju, kako bi se otvorio prostor za nešto novo. Do početka druge polovine meseca Merkur će biti jak, a Venera slaba. 16. i 17. ove planete će zameniti uloge. Što se tiče energije Marsa, ona će biti nepovoljna tokom celog novembra.Takođe, od 30. oktobra kreće retrogradni Mars i njegova intezivna energija. Istina je da postoje i prepreke, ali novembar može biti neverovatan na više polja.

Bik

Bik i Mars su udaljeni. Oni jedva komuniciraju, tako da će Bik biti veoma srećan, posebno dok Venera ne pređe u Strelca 16. novembra. Ovim ljudima će biti lakše da donose važne odluke, a često će ih zaobići negativne misli i raspoloženja. Bikovi će moći da poprave raspoloženje, dobiju motivaciju, ali u isto vreme postanu smireniji i promišljeniji. Mars im neće doneti veliku zbunjenost kao drugima. Bik ima sve šanse da preuzme vođstvo u poslu. Imate neverovatne liderske sposobnosti.

Rak

Rakovi su najsrećniji ljudi u novembru, jer Mars na njih praktično nema nikakvog uticaja. Biće izuzetno atraktivni i veoma mirni. Ovo je njihovo vreme, u ventru pažnje su i blistaju. Rakovi će izgubiti žudnju za sebičnošću, postati manje razdražljivi. Njihova tvrdoglavost neće biti toliko štetna kao za druge ljude, tako da će slobodno ići napred i pokušaće da ostvare uspeh u ljubavi, poslu i novcu, piše Sensa.rs.

Ribe

Ribe će imati mnogo sreće tokom celog novembra, ali u prvoj polovini meseca mogu da izgube neke bitke za uspeh. Da bi ostali na vrhu, moraju da ostanu na putu koji su izabrali. U ovom slučaju dobiće snažnu energiju živahnosti, motivacije i snage. Ovog meseca astrolozi ne preporučuju da drastično menjate prioritete i planove. Ovo može dovesti Ribe do fijaska. Jedna od najboljih stvari jeste sticanje novih znanja. Ribe treba da uče jezike, razmenjuju iskustva, upoznaju se sa novim saznanjima i primene ga u praksi.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro