Pretraži

PRED NJIMA SU VELIKI IZAZOVI: Ova 3 horoskopska znaka će najgore proći tokom vladavine Lava

Astro
0
Photo: pixabay.com

Lav je vatreni znak Zodijaka i njegov period od 22. jula do 23. avgusta najviše će prijati vatrenim znakovima, kao što su Ovan, Lav i Strelac.

——————– Sponsored ——————–

Element vatre je takođe kompatibilan sa elementom vazduha, pa će Blizanci, Vage i Vodolije biti spremne u sezoni Lava da otpuste sve negativno iz prošlosti i prepuste se novim životnim avanturama.

Međutim, neće svim znakovima biti bajkovito tokom vladavine Lava, jer će se zemljani znakovi suočiti sa velikim teškoćama i izazovima. Period Lava najviše nelagodnosti doneće Devicama, Bikovima i Jarcu, piše Lovesensa.Sa mračnom senkom retrogradnog Merkura koji otežava komunikaciju i sposobnost racionalnog donošenja odluka, period Lava neće biti tako prijatan ukoliko sami ne uspete da se oduprete negativnom uticaju planeta.

Dok smo tokom vladavine Raka (od 22. jula do 22. jula) učili kako da "posložimo" emocije, pronađemo prave reči i uspostavimo bolje odnose sa ljudima, tokom Lava želećemo više da se posvetimo sebi. Svako od nas će morati da probudi unutrašnje dete i pronađe u sebi snagu kako bi se lavovski borio sa preprekama.

Kako će period Lava uticati na Devicu, Bika i Jarca:

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

BIK – potrebno vam je utočište

U periodu Lava bićete loše raspoloženi i emocije će biti pomešane. Svakodnevica vas iscrpljuje i umorili ste se od trke za uspehom. Vreme je da napravite pauzu i posvetite se dragim ljudima. Sunce je u ovom periodu u vašoj četvrtoj kući, odnosno kući porodice i doma. Uzmite nekoliko dana slobodno, uživajte u porodičnom domu kao kada ste bili dete, posvetite se porodici i što više se odmarajte. Kada hladnoću koja je u vama probudio užurban život zamenite toplinom doma, sve će biti lepše i bolje.

DEVICA – povratak u prošlost

Drage Device, dok se sve budi, avanture se pojačavaju i neprekidna je zabava svuda oko vas u periodu Lava, vi ćete biti strašno usporeni i umorni. To je zato što je vaš rođendan već iza ugla i zato što se Sunce nalazi u vašoj 12. kući, odnosno kući moćne karme. Sada je važno da otpustite teret sa duše i razvežete čvorove prošlosti. Oprostite, zatražite oproštaj, ispravite greške, završite nedovršene poslove… Oslobađanjem ovih stega otvarate dušu za novi početak.

JARAC – velika transformacija

Ova godina bila je turbulentna i teška kada su u pitanju emocije za sve osobe rođene u znaku Jarca. Sa Plutonom, Saturnom i južnim Mesečevim čvorom, Jarčevi su imali puno izazova i testova, ali na kraju njihovo jako srce je uprkos preprekama još više ojačalo. Takođe, u periodu Lava bićete zbunjeni. Sunce se nalazi u vašoj osmoj kući koja označava seks, transformaciju i intimne odnose. Želećete mnoge stvari da promenite kod sebe, ali će vas progoniti strah od reakcija okruženja. Kada se oslobodite i započnete iskreno da govorite o temama koje se smatraju "tabu", tek tada ćete pronaći odgovore na mnoga pitanja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro