Pretraži

POSEBNA PRILIKA: Dok traje Crni Mesec imate šansu da sve preokrenete u svoju korist

Astro
0
Photo: pixabay.com

Tokom jula 2019. imaćemo dva mlada Meseca. Prvi je prošao 2. jula, drugi nas očekuje 31. julaDrugi mladi Mesec u toku istog kalendarskog meseca je poznat i kao "Crni Mesec".

——————– Sponsored ——————–

Ova česta pojava se sama po sebi veoma zagonetna i sa sobom nosi posebnu energiju i unosi veliku moć u naše živote.

Mlad Mesec je vreme za nove početke. Dok se instinkti probijaju tokom mračne faze Meseca, osećamo uzbuđenje novog života. Stoga možemo da počnemo sa pripremama kako bismo olakšali ovaj dolazak.

Oni koji očekuju novi početak ili neke promene u svojim životima mogu da fokusiraju svoju energiju na to tokom mladog Meseca. Razmišljanje o razvoju tih ideja će biti veoma produktivno. Umesto postupaka, fokus treba da bude na unutrašnje ja i misli.

Negujte svoje misli. Ovo može dovesti do uvećanja materijalnih resursa ili čak do značajnih veza. Potrebno je dobro da planirate, ali i da imate vere u procese koji vam nisu baš najjasniji.Nemojte se posvećivati obavezama koje uključuju trošenje fizičke energije, već se okrenite mudrosti. Izađite iz hibernacije i suočite se sa povratkom svetlosti. Pored kolektivnog uticala, mlad Mesec ima poseban značaj za svakog pojedinca.

Crni Mesec je veoma moćan mlad Mesec i on obasipa naš život novim, važnim fazama. Sigurno će vam biti teško da zadržite pozitivne misli tokom Crnog Meseca, ali ko uspe u tome tokom ovog perioda sleduje mu velika nagrada.

Energija koju ovaj period donosi može da se iskoristi za promene u životu. Njen intenzitet čak može da promeni i kurs našeg života.

Crni Mesec pokreće nove cikluse koji se obnavljaju svake dve i po ili tri godine. Akcije i misli ovog perioda će snažno uticati na naredne godine. Zato je dobro da mudro iskoristite ovo vreme i energiju.

Ne propustite ovu moć. Crni Mesec je savršeno vreme za fokusiranje i razmišljanje o unutarašnjem ja. Vaš um i telo se suočavaju sa mnogo više nego što mislite.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro