Pretraži

POČELA JE VLADAVINA RAKA: Evo kako da izvučete najviše od života za svaki horoskopski znak

Astro
0
Photo: pixabay.com

Mirni Rak će nas naterati da se povučemo u domove. U vazduhu je nežna i “domaća” energija, a osećaj prijatnosti je na prvi na dnevnom redu! Ovo je razdoblje emocionalnog izražavanja, nežnosti i osetljivosti. Vreme za povlačenje iz društva, vreme za dom, porodicu i brigu o sebi. Kako se vaša mašta uzdiže, neka i unutrašnje dete izađe.

——————– Sponsored ——————–

Ovo razdoblje označava prelaz od intenzivnih energija prema mnogo mirnijoj. Osetljivost, dom, hrana i emocije su “osećanja” ove sezone, piše atma.hr.

S obzirom da je Mesec njihov vladar, Rakovi su najviše povezani sa svojom ženskom stranom i bliski su sa svojim majkama. Možemo da iskoristimo ovu žensku energiju i pridobijemo ono najbolje za nas.7 načina da izvučete najviše od sezone Raka 2019:

1. Odvojite vreme za porodicu

Sezona Raka je najbolje vreme da stupite u kontakt sa svojom porodicom. Čak možete da osetite potrebu da pružite ruku pomirenja članu s kojim ste možda u sukobu. Samo iskoristite ovo vreme da stvorite sjajne uspomene s onima koje imate!

2. Preuređenje doma

Rakovi vole udoban dom i možete iskoristiti istu inspiraciju ove sezone da obnovite vaše utočište ili možda celu kuću. Na tako lepo uređenom mestu nestaje sav stres ili tuga.

3. Prepustite se svojim osećanjima

Ove sezone dopustite srcu da vas vodi. Uđite u sebe i autentično se izrazite, kao i Rakovi, koji nemaju problema s izražavanjem svojih pravih emocija.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

4. Prihvatite svoju maštu

Iskoristite najbolje vreme za stvaranje umetničkih dela ili ih jednostavno doživite. Neka dete u vama preuzme ulogu dok nailazite na najmaštovitije i najsmešnije ideje.

5. Igrajte se s decom

Uz Mesec kao vladajuću planetu, neka vaša majčinska strana sjaji dok provodite vreme s decom, vašom ili tuđom.

6. Vodite brigu o sebi

Nakon naporne sezone Blizanaca, sada je vreme za brigu o sebi. Opustite se, sledite svoju intuiciju i brinite o svom mentalnom i fizičkom zdravlju.

7. Provodite vreme s voljenom osobom

Rakovi su stručnjaci za maženje i trebali biste da se pobrinete da doprete do voljene osobe. Bilo da je to vaš partner, kućni ljubimac ili prijatelj – grlite ga i pokazujte mu ljubav. Uživanje je na dnevnom redu ove sezone Raka.

Sezona Raka je razdoblje emocionalnog izražavanja, nežnosti i osetljivosti. Porodični odnosi su u središtu pažnje. Sada je vreme za povlačenje iz društva, ovo je vreme za dom i porodicu i brigu o sebi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro