Pretraži

PLANETE SE DANAS KREĆU U NAŠU KORIST: Evo kako da privučete sreću i obilje

Astro
0
Photo: pixabay.com
  1. januar 2021. godine je magičan dan koji sadrži nekoliko važnih astroloških aspekata – planete se danas kreću u našu korist, piše Lovesensa.

Očekuje nas 6 važnih aspekata planeta, a evo kako danas možete iskoristiti njihov energeski uticaj za sreću i obilje:

1. Markur u Vodoliji

Merkur je u znaku Vodolije i donosi nam originalnost, intuiciju i šansu da iskoristimo brojna stečena znanja, naročito ono što smo naučili kroz iskustvo. Naročiti uspeh očekuje one koji se bave umetnošću ili nekim kreativnim poslom. Znaćete kako da razlikujete bitno od nebitnog, dobro od lošeg, zato je sjajan period za donošenje odluka.

2. Venera u Jarcu

Kada Venera uđe u znak Jarca moguće je da se pojave osećanja poput melanholije i ljubomore, ali i jedna dobra stvar – bićete odlučni da ostavrite svoje ambicije, naročito na polju ljubavi. Očekuje vas talas strasti i težnja ka obilju, a moguće je i da će vam srce osvojiti dstarija zrela osoba u kojoj pored romanse i iskri vidite prijateljski nakon i oslonac.

3. Trigon Meseca u Škopriji i Neptuna u Ribama

Trigon između Meseca i Neptuna donosi očaravajući prirodni duh. Aktivira se mašta i empatija, pa ćete imati sjajan efekat na polje estetike i umetnosti. Bavićete s eprirodom i lepotom, a privlačiće vas i mistična strana života.

4. Sunce u Jarcu u sekstilu sa Neptunom u Ribama

Sunce i Neptun donose pojačana osećanja i senzacije, dobar ukus, jak smisao za umetnost i dubinsko razumevanje sopstvene ličnosti. Ovaj aspekt vas podstiče da zavirite u svoju dušu i ostavrite ono o čemu odavno sanjate.

5. Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom u Jarcu

Sekstil između Meseca i Plutona budi sentimentalnu prirodu. Uživaćete u avanturama i želećete da se isprobate mnoge nove stvari. Sanjaćete o novim promenama i životnim avanturama – otvaraju se vrata nove stavrnosti.

6. Kvadrat Merkura u Vodoliji i Marsa u Biku

Na kraju dana ovaj aspekt učiniće vas nervoznim, otvorenim, kritički nastrojenim i sarkastičnim, ali sa istančanim pogledom na životne situacije i okolnosti. Uprkos naglim promenama i retkim raspoloženja, znaćete koji put je pravi izbor za vas.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro