Pretraži

OVO SU 3 NAJSREĆNIJA DANA U FEBRUARU: Mnogima će se život promeniti iz korena, predstoji nam i oslobađanje od starih navika!

Astro
0
sneg horoskop astro
Foto: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

Dobra stvar je da trenutno nema retrogradnih planeta, nakon što je nedavno završio retrogradni Merkur zbog kog su se mnogi osećali nekako čudno i bezvoljno.Pred nama je mirniji period, povoljno doba godine koje će obilovati dobrim prilikama pa pazite da vam ne promaknu.

Tri najsrećnija dana u februaru su:

2. februar

Taj datum je važan jer može da vam pomoćgne da otvorite oči i bolje sagledate svet oko sebe. Lakše biste mogli da protumačite neka tajanstvena događanja kojima ste svedočili u bliskoj budućnosti.

Takođe, na taj dan se posebno fokusirajte na preduzimanje određenih radnji koje će vas odvesti do zadatih ciljeva i realizacije nekih planova.

Volja bi vam tog dana mogla biti jača, osećaćete se energičnije, motivisanije i želećete da preuzmete vođstvo u nekim situacijama.

5. februar

Ovaj dan je savršen za preduzimanje nekih koraka na ljubavnom i poslovnom planu zbog povoljnog položaja Venere i Marsa, dve jake planete koji itekako utiču na naš život.

To vreme biće savršeno i za ljude koji se žele da se opuste, bilo na način da ostanu kod kuće i rade što vole ili izađu s prijateljima na neko zanimljivo mesto.

11. februar

Na taj dan Merkur ulazi u Vodoliju i to je dobro. Tad bi se kod mnogih ljudi mogla da se probudi želja za znanjem, učenjem novih veština i proširivanjem pogleda na svet. Mnogi će osetiti neku neopisivu želju za kvalitetnijim, mirnijim životom i stvaranjem.

Važno je da taj dan posebno slušate svoju intuiciju i ne dopustite strahu da vas sputava ako znate šta vam je činiti, bilo za sebe ili za druge ljude.

Od 11. februara mnogi će osetiti potrebu da razvijatju svesnost i želju da budu bolji. Ovaj period je idealan za preseljenje, preuređivanje, odlazak na izlete i putovanja, itd.

Atma

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro