Pretraži

Ovih 6 horoskopsih znakova se najbolje ljube!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Poljubac može biti način ljudskog bića da kaže drugom da je poželjan do te mere da skoro želi da bude konzumiran. Kada se ljubimo, kušamo partnera – probamo ga, na neki način; prilično je metaforično, a ipak je veoma fizičko iskustvo.Ono što čini razliku između dobrog i lošeg poljupca je svakako tehnika. Potrebno je malo vremena da shvatite šta je prirodno a šta nije kada je u pitanju ljubljenje, ali jedno je sigurno: ako to osećate kao nešto dobro, onda to verovatno radite kako treba.

A ako tražite u horoskopu ljude koji se najbolje ljube, bilo bi najbolje da se držite ljudi rođenih pod ovim znacima, piše Luftika.rs.

Znaci zodijaka koji se zapravo najbolje ljube:

OVAN

Ovnovi se dobro ljube jer žele dobro da se ljube. Sve je u tome da dobiju taj znak od vas da rade dobar posao — to će ih učiniti još boljim.

Ako vas vaš partner Ovan ljubi, on se ne pretvara. Daje vam svoje srce i dušu u tom poljupcu, ne odbijajte to.

BIK

Zaista strastven znak, Bik uživa u umetnosti ljubljenja koliko i u vođenju ljubavi. Očekujte duge sesije predigre jer se u tom pogledu daju veoma mnogo i slobodno.

Oni su rođeni da se ljube. To je samo još nešto u vezi sa njima što im je sasvim prirodno. Njihovi poljupci će vas oduševiti, a oduševiti vas je ono što oduševljava njih.

RAK

Zavodljiva priroda ličnosti Raka je toliko ljupka i topla da im je gotovo nemoguće odoleti. I sačekate dok ne poljubite jednog!

Poljubiti Raka je iskustvo koje menja život, jer su oni čista ljubav u poljupcu. Nešto u vezi sa ovim magičnim znakom će vas naterati da se vraćate po sve više i više.

LAV

Lav želi da vas impresionira svojom sposobnošću da uradi… sve. Ali u areni ljubavi i strasti, ostanite po strani jer ovaj znak u osnovi preuzima život kakav ste nekada poznavali.

Lav se ljubi sa namerom; oni su tu da vas zadive, i oduševiće vas. Lav se možda i najbolje ljubi u horoskopu, uglavnom zato što im je važno biti najbolji u svemu.

ŠKORPIJA

Škorpija ne želi da vas poljubi. Osim ako, naravno, ne mora. A to se nekako dešava u ljubavnoj vezi: očekuju se poljupci.

Dakle, šta bi ih onda učinilo dobrima u tome, ako se toliko protive da svoje poljupce podele? To je zato što je to za njih pravi izazov.

STRELAC

Ako želite da poljubite nekoga ko je slobodnog duha i nije ga briga šta mislite o njegovom poljupcu, onda poljubite Strelca.

I neka bude baaaš dobro. Doživećete drugačiju vrstu poljupca — to je skoro kao da ljubite sami sebe.

Kako je to dobra stvar, pitate se? Pa dobro je jer Strelčevi ne pokušavaju da vas impresioniraju, tu su samo zbog zadovoljstva poljupca. Uživajte sa njima.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro