Pretraži

Ova tri horoskopska znaka prave katastrofalne greške u ljubavi

Astro
0
Photo: pixabay.com

 

Kako astrolozi tvrde, pripadnici tri znaka Zodijaka posebno su skloni da prave pogrešne emotivne izbore svako iz različitih razloga.

1. Ovan

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku neretko se zaljubljuju “na prvi pogled”. Ovnove je lako očarati, zavesti i navesti da posle samo jednog sastanka pomisle da su pronašle osobu sa kojom će provesti ceo život.

Iako ne spadaju u naivne znake Zodijaka, Ovnovi su brzopleti i lako gube glavu, jer su skloni maštarenju. Upravo te osobine navode ih da naprave pogrešnu procenu kada je reč o izboru partnera.

Ali, kad sretnu osobu koja će umeti da podrži njihova maštarenja i da ih u isto vreme suptilno drži na zemlji, Ovnovi mogu da budu sigurni da su pronašli pravu “drugu polovinu”.
 2. Lav

Kad upoznaju osobu koja deluje mistično, zagonetno i neosvojivo, a uz to je fizički atraktivna i uspešna u poslu, Lavovi će lako “izgubiti glavu”. Krenuće u osvajački pohod i neće odustati dok predmet njihovih želja ne bude u njihovom zagrljaju.

Nažalost, Lavovi neretko nailaze na osobe koje samo glume da ih je teško osvojiti, a zapravo su “namazane svim bojama”. Ono što naizgled nude je ono što zapravo traže od Lava – misteriju, zagonetku, status u društvu i materijalno blagostanje. Dok se Lav osvesti, već je duboko razočaran, jer se oseća iskorišćeno i prevareno.

3. Ribe

Osobe rođene u ovom vodenom znaku zaljubljene su u samu ljubav, a uz to su i velike sanjalice i maštari, pa im nije teško da pronađu osobu kojoj će pripisati najlepše osobine i zavoleti je bez zadrške. Takođe, one su sklone platonskim ljubavima; osobe koje su Ribama “tiha patnja” često i ne znaju kakva osećanja Ribe gaje prema njima.

S druge strane, Ribe su izuzetno nesigurne, pa se neretko događa da se zaljube u osobu koja im pokaže makar i mrvicu naklonosti, ne ulazeći dublje u razloge pokazivanja te naklonosti. Kada shvate da “to nije to”, Ribe pate dugo i u tišini, jadikujući nad svojom nesrećnom emotivnom sudbinom.

U želji da niko u njihovom okruženju ne bude nesrećan, Ribe će “prosuti” svu ljubav ovog sveta pred osobu koja je u nekom problemu – u lošem braku, u poslovnoj krizi… Ali, nažalost, često naleću na emotivne manipulatore, koji samo koriste njihovu dobrotu i želju da vole i budu voljene.

Ono što Ribe razlikuje od ostalih znakova koji najčešće prave pogrešne emotivne izbore je poriv za osvetom. Možda se neće same potruditi da „zagorčaju život“ onima koji su ih izdali na ljubavnom planu, ali će slavodobitno uživati kada saznaju da je osoba koja ih je izneverila od nekog drugog dobila ono što zaslužuje…

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro