Pretraži

Ova četiri znaka Zodijaka sanjaju o bivšima čak i kada su u srećnim vezama

Astro
0
Photo: pixabay.com

Neki su pod pritiskom roditelja da se udaju za nekoga koga ne vole. Ali postoje i drugi koji shvataju da su, iako su voleli svog bivšeg, bili nekompatibilni za brak. Dok neki srećno nastavljaju dalje u skladnim brakovima, drugi nastavljaju da sanjaju o svom/joj bivšem/oj, čak i nakon što se udaju za nekog drugog, piše Luftika.rs.Pogledajte ko su oni:

Jarac

Postoje neki zvezdani znaci koji se ne mogu naterati da rade po nalogu čak ni svojih roditelja. Oni sami biraju svoje životne partnere i to su često ljudi koji su, iznad svega, imučni.

Dakle, dok Jarčevi biraju bogatog partnera, oni i dalje žude za svojim bivšim i iskoristili bi svaku priliku da ih vide. Oni takođe imaju tendenciju da imaju živopisne fantazije o bivšim ljubavnicima.

Blizanci

Iako su skloni flertu, malo je verovatno da će se Blizanci oženiti protiv želja svoje porodice. Međutim, njihova srca će ostati uz svog bivšeg partnera za koga su se nadali da će se venčati. Često bi sanjali o njima i životu koji su mogli da žive zajedno.

Ribe

Ribe često mogu da osećaju gorko žaljenje koje dolazi nakon donošenja ishitrenih odluka zbog kojih moraju patiti.

Što se tiče srca, Ribe su emotivne i verovatno će imati promenljiv odnos sa emocionalno nasilnim partnerima.

Dakle, iako bi prekinuli toksičnu ljubav i udali se za bolju osobu, i dalje bi žalili zbog raskida i maštali o bivšem, što može biti štetno za njihovog supružnika.

Rak

Rakovi imaju oscilacije poverenja, burnije od bilo kog drugog znaka u njihovom privatnom životu. Oni će imati tendenciju da sanjaju svog bivšeg onog trenutka kada se stvari u njihovom braku pokvare. Ali oni su lojalna stvorenja koja će se pobrinuti da zapravo ne varaju svog supružnika.

Ovo ponašanje sanjanja njihovog bivšeg se vremenom menja. Obično nakon što dobiju decu i naprave nova sećanja.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro