Pretraži

OVA 4 ZNAKA DOŽIVEĆE LJUBAVNI PROCVAT U MARTU: Pluton nakon 15 godina menja znak i donosi nešto neočekivano!

Astro
0
sreća, par, horoskop, astro, leto, more
Foto: Louis-Paul st-onge Louis / Alamy / Alamy / Profimedia

Pred kraj meseca Mars se pomera iz Blizanaca prvi put za sedam meseci, a Pluton prelazi u Vodoliju menjajući znak prvi put nakon 15 godina donoseći nešto neočekivano.Ovaj novi talas energije učiniće da određeni znakovi konačno reše da prate svoje srce. U nastavku pročitajte koji znakovi će doživeti ljubavni procvat u narednom periodu, prenosi "YourTango".

Škorpija

Sledi period kada ćete biti skloniji da ostvarite dugoročnu posvećenu vezu. Konačno ćete sve iz prošlosti ostaviti iza sebe i krenućete u osvajanje onoga što želite za svoju budućnost, a sada postaje i verovatnije da ćete sresti novog partnera ili ćete se pak više posvetiti postojaćem partneru.

Desiće se mnoge romantične mogućnosti u vašem životu, a vi ćete se osetiti sklonijim da uživate u romantičnim trenucima koji su pred vama.

Bik

Bik je jedan od vladajućih horoskopskih znakova Venere. Kada se planeta ljubavi vrati u vaš horoskopski znak vi tada počinjete da radite na višoj frekvenciji.

Sada je pravo vreme da preispitate svoje reči i dogovore koje ste sklopili u vezi, pa čak i sa samim sobom. Ovo je vaša šansa da postanete bolji i da tako poboljšate vezu u kojoj ste. Najviše treba da radite na vašoj prilagodljivosti i fleksibilnosti prema onome šta je drugima potrebno i šta žele.

Treba da shvatite kolika je vrednost kompromisa, a na taj način ćete poboljšati dinamiku veze posebno ako se više fokusirate na ljubav nego na to da ste upravu.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Vodolija

Mesec pred vama biće jako uzbudljiv. Pluton u Vodoliji je zvanični početak nečega što se odnosi na prihvatanje svog puta.

Konačno dolazi do mirnog perioda koji se odnosi na vaš dom i porodični sektor. Iako ste se često osećali rastrzano žonglirajući između svoje nezavisnosti i porodice sada će se desiti nešto magično. Konačno ćete razumeti da nikada nije ni bilo potrebno da birate između strana, već da ih obe prihvatite.

Strelac

Nova energija za vas dolazi dok Merkur ulazi u Ribe aktivirajući teme oko doma i porodice, baš kada Saturn dugoročno prelazi u ovaj isti horoskopski znak. Kada Saturn stupi na scenu, stvari postaju ozbiljnije.

Mnogo toga će se završiti ovog meseca, ali postoji veliki početak i to je mnogo više od novog nivoa posvećenosti ili čak veze. Počinjete na ljubav da gledate iz zdravije perspektive i konačno postajete ona osoba za koju ste znali da možete postati.

Ne plašite se da ovog meseca uložite sve u ono što znate da je deo vaše budućnosti.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro