Pretraži

Ova 3 znaka tokom punog Meseca 20. oktobra ostvariće svoje najluđe želje

Astro
0
Photo: pixabay.com

Prosto se može osećati kao da se stvari hlade u kosmosu sa ogromne četiri planete koje idu direktno pred kraj sezone Vage, ali biće nam vrelo na dodir sa Mesecom koji prelazi u vatreni znak Ovna. Ova odvažna energija potiskuje znake Zodijaka iz njihovih zona udobnosti u način razmišljanja zbog kog su spremni da preuzimaju rizik, piše Luftika.

A ako ste jedan od tih horoskopskih znakova, pun Mesec kojim se završava oktobar 2021. će na vas posebno uticati, osećaćete se dodatno neustrašivo.

Pun Mesec označava kraj mesečevog ciklusa. Slično, u duhovnom smislu, ova faza predstavlja završetak i vreme kada su emocije na vrhuncu. Ovaj pun Mesec kruži u glasnom i ponosnom Ovnu, a ovaj znak se ne plaši da rizikuje kada je u pitanju ono što želi. Tokom ovog lunarnog perioda možete očekivati da ćete biti nadahnuti da govorite svoju, ličnu istinu, pa isprobajte uzbudljive stvari (padobranstvo, bandži ili neku novu neisprobanu, uzbudljivu stvar, nebitno), i čvrsto ostanite u svom novootkrivenom samopouzdanju.

Za nekoliko srećnih znakova Zodijaka, ovaj lunarni pritisak će biti uzbudljiv i inspirativan.

Blizanci
Stvari u vašem društvenom životu izgledaju obećavajuće, Blizanci, što je super, s obzirom na to da vam prijateljstva mnogo znače. „Blizanci će moći da slušaju probleme svojih prijatelja, a da se previše ne upuste u dramu, a takođe mogu da pruže i neke korisne savete ako im neko zatraži. U stvari, postoji potencijal za Blizance da pronađu snagu kreativne inspiracije jednostavno gledajući nezgode koje drugi trpe tokom ovog punog meseca “, kaže čuveni astrolog Markuardt.

Sve dok nastavite da se igrate posrednika i budete prijatelj koji je svima potreban, kroz ovaj pun Mesec ćete glatko ploviti. Kroz emocije ćete plivati kao Olimpijac. Zlatna medalja, Blizanci.

Strelac
Srećom, Strelče, vi ste na pragu kreativnog obilja tokom ovog lunarnog perioda. Ova energija je sva u potrazi za blaženstvom i pronalaženju onoga što vam donosi zadovoljstvo. „S obzirom na to da se Ovan i Strelac lepo igraju zajedno, velika je verovatnoća da će Strelac pronaći obnovljeni osećaj kreativnosti, strasti, a možda čak i novu romansu koja će se ostvariti“, kaže Markuardt.

Iskoristite ovu dodatnu snagu koja uliva samopouzdanje i poverenje i provedite ovaj pun Mesec baveći se nečim kreativnim. I ne zaboravite, i ljubav ume biti kreativna umetnost.

Vodolija
Pun mesec u Ovnu vas inspiriše da govorite svoju istinu, Vodolije, posebno sada kada je Merkur, planeta komunikacije, u direktnom hodu. Prirodno ste stimulisani intelektom i lukavim idejama i lakše ćete izraziti svoju nekonvencionalnost tokom ovog lunarnog perioda. „Vodolije mogu doživeti neophodne promene u načinu razmišljanja tokom punog Meseca, što ih čini efikasnijim u komunikaciji. Mogućnosti putovanja bi se takođe mogle pojaviti, nudeći olakšanje od pojačane mentalne aktivnosti “, kaže Markuardt.

Iskoristite ovaj pun Mesec da sprovedete svoje divlje i neobične ideje u delo i možda isplanirate svoje sledeće putovanje. Naravno, ne sami.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro