Pretraži

Ova 3 znaka narednih nedelja očekuju ljubavni brodolomi, ali i veliki novčani dobici

Astro
0
Photo: Pixabay/Takmeomeo

Da li na polju posla i finansija, da li u ljubavi i u odnosima, svakako nas očekuje buran period, pa kako ko uspe da izbalansira. Naredne 3 nedelje, počevši od 27. oktobra, u najmanju ruku su haotične za rođene u znaku Ovna, Strelca i Jarčeve.OVAN

Kod Ovnova samo najjači opstaju ovog meseca! Tako će i biti – oni parovi koji veruju u svoju ljubav opstaju. Ono što je na klimavim nogama puca pod ovom jakom i razarajućom škorpijskom eneregijom.

Parovi koji uspeju da odole pritisku eksplozivnog Marsa, imaju sve izglede da sa tim partnerima ostanu do kraja života, pošto je ovo jedno od najjačih iskušenja koje će imati, piše Luftika.rs.

STRELAC

Do sredine meseca će vaša emotivna situacija biti napeta. Od 20. novembra se stvari menjaju i tada slobodni upoznaju osobu sa kojom mogu da ostvare dugu vezu.

Zauzeti će posle 20. novembra uživati u ljubavi. Strelčevima prvi dani novembra donose i priliku za “posao veka” ili možete očekivati priliv veće sume novca.

JARAC

Vama se vraćaju duhovi prošlosti! Biće svega – drame, suza, obećanja, ali i laži. To će vas sve jako iscrpeti pogotovo zdravstveno. Posle 20. ulazite u mirne vode, kad se sve sleže gde treba i tada postajete jači nego ikad.

Do tog perioda savetuje se mirovanje kada su poslovne ponude u pitanju, jer svaka odluka do tada doneta može biti pogrešna i na vašu štetu.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro