Pretraži

OVA 3 ZNAKA BIĆE NA OZBILJNOM ISPITU: Kome zvezde donose uspeh, a kome napete situacije u naredne tri godine? 

Astro
0
Photo: pixabay.com

Možda su Bikovi i najteže prošli zbog Saturna, a Jarčevi odmah iza njih pogotovo ljudi sa Mesecom u Jarcu koji sada u martu izlaze iz te zone.
 Device su imale turbulencije na svakom polju života! A Devicama sve radi, ali im ne diraj red, rad i disciplinu, a baš su tu gubile tlo pod nogama. Sada za njih zaista dolazi period preporoda i blagostanja. Sada će stvari završavati sa lakoćom i opet će zavoleti život i ljubav! 

Ako ste u ovom brodolomu prekinuli vezu ili brak zaista vam dolazi velika ljubav koja će do kraja da boji vaš život.

Sada su na pozornici Blizanci, Strelčevi i Ribe. Ribe su na ozbiljnom ispitu jer Saturn u martu ulazi u njihov znak. Tražiće od njih buđenje koje može da bude izrazito bolno. Biće probuđene iz svog čarobnog sna. 

Blizanci će imati povremeno izuzetno napete situacije na poslu i moraće mudro da reaguju. Ovog puta da jezik ne bude brži od pameti. Strelčevi, Jupiterova deca, će imati veliku zaštitu od Jupitera, tako da će se izvući i neće osetiti gotovo nikavu jačinu vremena jer im Jupiter čuva leđa.

Vodolije, Lavovi i Škorpije će lepo podneti ovaj period. Lavovima zvezde donose veliki uspeh u karijeri kao ljubav koja sledi i Škorpijama i Vodolijama.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro