Pretraži

Ova 3 horoskopska znaka imaće užasno leto!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Vaga

Vage, ovo leto će biti jako nezgodno za navigaciju. Za početak, Sunce je u Raku do 21. jula. Iako vi venerijanske vrste volite duge letnje dane na plaži prepune vina, hrane i dobre muzike, znak Raka postavlja kvadrat na vaš Sunčev znak, čineći da sve bude neprijatno. Merkur će takođe kvadrirati vaš znak, boraveći u Raku od 9. do 26. jula. Bog neka vam je u pomoći.

Ovan

Ovan: baš kao i Vaga, vaš znak kvadrira Rak, što znači teškoće na početku leta. Verovatno ćete se osećati „isključeno“ od sada do 26. jula, kada se Merkur useli u znak vašeg vatrenog rođaka – Lava. Ove pozicije mogu se manifestovati tako da se osećate neosnovano besno, lako se nervirate zbog malih problema, sukobljvate se s drugima ili se osećate nesigurno i kao da vam neko izvlači tlo pod nogama. Držite se.

Bik

Početak leta biće za vas prijatan. Vi i Rak uživate u međusobnom društvu (pod uglom sekstila od 60 stepeni), pa ćete se, kad su Sunce i Merkur u Raku, osećati stabilno pod njihovim nežnim uticajima. Međutim, kada sezona Lava dođe 21. jula, stvari počinju da se pogoršavaju. Bik je u kvadratu sa Lavom, što donosi mnogo iritacije i nelagodnosti.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro