Pretraži

ONI SU NAJVERNIJI: Ova tri horoskopska znaka poseduju nesebičnu ljubav

Astro
0
Photo: pixabay.com

Oni nikada ne bi mogli da pređu preko prevare i oproste je, a neki od njih i sami smatraju varanje nečim najgorim što mogu da prirede partneru.

BIK

Bikovi su znak za koji je najmanje verovatno da će nekoga prevariti. Oni su beznadežni romantičari koji uvek traže svoju pravu ljubav.

Istrajni su i odlučni i zbog toga ne odustaju od svojih odnosa i partnera. Njihova predanost čini ih savršenim partnerima.

Oni sami skoro nikada neće prevariti partnera, ali čak postoje pojedinci među predstavnicima ovog znaka Zodijaka koji su spremni partneru da pređu preko nevere.

RAK

Rakovi štite svoje lične odnose i opsednuti su pronalaženjem svoje srodne duše i vezom u kojoj će osećati pripadnost.

Izuzetno su verni i zaštitnički nastrojeni prema svojim partnerima, što ponekada može da odaje utisak da se radi o ozbiljnoj posesivnosti.

Oni ne varaju, ali ne praštaju partneru ako ih prevari.

ŠKORPIJA

Škorpije preziru neveru svojih partnera i od njih očekuju da budu potpuno verni i odani. Retko će i sami da se upuste u prevaru.

I oni spadaju u znake Zodijaka koju su prilično posesivni, a moto u partnerskim odnosima im je: „što je moje, to je samo moje“.

Štitiće svoje partnere u svakoj situaciji. Kada se Škorpija zaljubi, ona ulaže sve u svoju vezu i daje partneru sve što je u njenoj mogući, piše Luftika.rs.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro