Pretraži

OD DANAS POČINJE OLUJA LJUBAVI: Neko će vas zavoditi, ali ima tajne namere!

Astro
0
Photo: pixabay.com

U razdoblju koje će trajati do kraja oktobra neki naši odnosi će se promeniti, videćemo neke stvari koje su nam do sada promicale, upoznaćemo nove ljude, možda i prekinuti ili zahladiti odnos koji nam zadaje nevolje, piše Sensa

Sada više nego ikada imamo priliku videti sebe u ogledalu koje nam pridržavaju drugi ljudi. Ono što nas jako uznemiruje kod njih, ono što nas ubacuje u stanje otpora, što nas ljuti, verovatno je nešto što imamo i u sebi, ali smo nespremni da se sa tim suočimo. Jer to preziremo, jer nam to smeta…

Zato naredni dani mogu biti i jako poučni u smislu ličnograzvoja, naročito ako zauzmemo ulogu svesnog posmatrača i gledamo bez reagovanja, bez drame. Aha, ovo me ljuti… Zašto me to ljuti? Šta to govori o meni?

Koliko ste dobri u postavljanju granica? Znate li se zaštititi od onoga što dolazi i, a ugrožava vas. Ako se usudite da izrazite sebe, kažite "ne" onda kada to zaista trebate.

Dajete li se premalo ili previše u svoje odnose? Ravnoteža primanja i davanja je ključna.

Izvesno je da će vam se neki ljudi sada prikazati u novom svetlu, da ćete trebati doneti neke odluke, što neće uvek biti jednostavno jer ovaj Mars dosta donosi dvoumljenja, neodlučan je.

Šta ako se odlučim za opciju A i u potpunosti izgubim sve druge mogućnosti?

Ovaj Mars je veliki šarmer i zavodnik. Ukoliko vam se učini da vas neko osvaja, moguće je da iza toga ne stoje ozbiljne namere, zato sebi dajte vremena.

Pravednost, traženje ravnoteže, medijacija, miroljubivo rešavanje sporova, ali i pasivno agresivno ponašanje neke su od njegovih karakteristika.

Sporovi, parnice, početak novog partnerstva, raskid lošeg odnosa – sve su to mogućnosti koje su izvesne u narednom periodu.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro