Pretraži

OČEKUJU NAS SUDBINSKI DOGAĐAJI ZBOG POMRAČENJA SUNCA U RAKU: Evo kojih 8 stvari treba da uradite za sreću!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Promene je nemoguće zaustaviti.

"Pomračenje" će se 21. juna, u 8 sati i 42 minute, neposredno nakon ulaska u letnje pomračenje i sledom toga period je energetski prilično nabijeno i potentno, piše astrolog Julijana Oremović, a prenosi Lovesensa.

Posebna je i dubinski bi mogla promeniti neke delove naših života. Odvija se na početnom stepenu Raka u inkonjukciji sa Saturnom i u tome je njena posebnost.

Početni stepen znaka, zajedno sa poslednjim stepenom znaka spada u red onih koji nisu najprijatnije. Sugeriše novi početak, osećamo dah novog života. Trebamo se pokrenuti prema napred, a nismo sasvim sigurni u kojem smeru.

Potom se okrećemo unazad jer shvatamo da postoji još neki "nered" koji smo ostavili iza sebe, a koji treba pospremiti kako bismo krenuli dalje.

Pomračenje se odvija u blizini Mesečevih čvorova. U narednim mesecima očekuju nas sudbinski događaji. Možda smo "dužni karmi", trebamo raspetljati neke čvorove, nešto podmiriti, nečeg se odreći, nešto okončati. Proglasiti kraj. A sve se događa za naše najviše dobro. Život ne kažnjava, on nas gura prema napred.Ovo pomračenje nam postavlja pitanja – ko si ti? Koji je smisao tvog života? Kuda dalje želiš ići? Šta te u tome sprečava?

Osećaš li iskru svoje Duše? Shvataš li da si na ovaj svet došao sa misijom?

Krenućemo, pa zastati. Jedan korak napred, dva unazad. Ali valjda tako treba biti da bismo arhivirali prošlost, pogledali je otvorenih očiju, izvukli neke pouke iz onoga što nam se događa.

S jedne strane mosta stoje naša autentičnost, sloboda, naše Ja, a s druge ograničenja, strahovi, odgovornosti koji su nam stavili okove na noge

  • preuzmite odgovornost za sebe i svoj život

  • recite NE osobama koje vas ugrožavaju

  • oslobodite se osećaja krivice i moranja

  • skinite sa ramena terete prošlosti

  • preispitajte svoj odnos sa autoritetima, roditeljima i starijim osobama

  • nemojte ići istim putem, mogli biste opet zalutati

  • koje navike i obrasci ponašanja vam urušavaju osećaj sigurnosti?

  • pogledajte u svoju porodične priču i karmu koja dolazi kroz nju

Ova pomračenja nosi simboliku maternice u kojoj se razvija novi život.

Uzmite papir i olovku.

Napišite šta je to u vama ili vašem životu što biste hteli isceliti, rešiti, maknuti?

Napišite šta želite ostvariti u narednom periodu. Neka vaši ciljevi budu realni i u skladu s mogućnostima.

Jako je važno da znate što želite od sebe i od života. Kada imate jasnu nameru i kada je ona izvan sumnje, život se pobrine da vas odvede na pravi put.

Izgradite svoju volju i učvrstite temelje svog privatnog života. Pronađite za sebe mesto na kojem se osećate sigurno i ljude koji u vama bude osećaj pripadnosti. Budite sebi najbolji roditelj.

Eklipsa je povezana sa onom 26. decembra prošle godine, nakon koje je usledio spoj Saturna i Plutona, a nakon svega i korona. Neke nove istine izlaze na površinu. Razmišljajte svojom glavom i ne dajte da vas bilo ko porobi strahom. Ulazimo svi u novi svet, a da bismo promene pred nama dočekali stabilno i osvešteno, čistite sebe i svoj život te budite svesni pojedinac koji brine o vlastitoj dobrobiti, ali i o dobrobiti Zemlje, ljudi i svih živih bića.

Nešto se vraća ili zaključuje.

Pronađite svoje sigurno mesto i krenite s njega u bolji život.

Budite tragač za smislom.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro