Pretraži

OČEKUJE VAS PRAVA DRAMA: Ova 3 znaka čekaju veliki izazovi u fazi retrogradnog Merkura!

Astro
0
Photo: pixabay.com

Novembar je mesec u kojem će nastupiti poslednja retrogradna faza Merkura koja će trajati do 20. novembra. Ovaj deo godine biće posebno loš za Blizance, Devicu i Strelca kojima u tom periodu neće cvetati ruže.

——————– Sponsored ——————–

Pod uticaj retrogradnog Merkura potpašće apsolutno svi pripadnici Zodijaka. Retrodgradno se kreće od 31. oktobra novembra pa sve do 20. novembra, a najdeblji kraj će izvući upravo ova tri znaka, piše Luftika.Blizanci – Spremite se na dramu u ljubavnom životu

Udahnite duboko jer je Merkur vaša planeta vladar pa će vas retrogradni hod pogoditi više nego bilo koga drugog. Pogodiće vašu sedmu kuću partnerstva ovog puta. Blizanci, pripremite se na to da se ponovo pojavi vaš bivši niotkuda, a u trenutnoj vezi će svi problemi isplivati na površinu. Bilo da je reč o braku ili poslovnom dogovoru, vreme je da preispitate kako vaša veza funkcioniše. Nemojte donositi odluke na prečac, kao što je raskid. Umesto toga potrudite se da vodite smireni razgovor o tome kao možete da poboljšate stvari.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Devica – Stvari se komplikuju u sferi porodice

Ovoga puta, retrogradni hod uzrokuje dramu u vašoj četvrtoj kući, pa će na površinu isplivati vaše traume iz detinjstva i komplikacije sa porodicom koje ste hteli da izbegnete. Možda vam više neće biti udobno u vašem domu. Device, ovo je pravo vreme da rešite neke probleme sa porodicom i da razmislite o feng šui stvarima u vašem domu. Očistite, organizujte i dekorišite vaš prostor kako bi energija počela da se menja i teče.

Strelac – Možete se osetiti nesigurnim što se tiče vašeg izgleda

Sve smo bliži sezoni Strelca, pa je smor što je upravo tada Merkur retrogradan. Još veći smor je to što je retrogradan u vašoj prvoj kući – kući ličnosti. Kada se pogledate u ogledalo, da li ste srećni zbog osobe koju vidite? Da li osećate stagniranje u vašem identitetu? Da li se trudite da malo prodrmate stvari. Ako niste, Merkur će vas podsetiti zašto to morate da uradite. Ne kažemo da trebate da se ofarbate u roze i istetovirate se. Morate da se suzdržite da ne radite ništa ludo tokom ove sezone, ali biste trebali da razmislite o nekim promenama koje su vam potrebne.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro