Pretraži

OČEKUJE VAS NAPREDAK: Sunce će se naći naspram Jupitera 3. novembra, evo šta to znači za tri horoskopska znaka

Astro
10
Foto: Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

Sunce u Škorpiji kreće se tačno naspram Jupitera u Biku 3. novembra 2023., stvarajući most visoke frekvencije i obilne energije.

Iako će energije pomračine i dalje biti jake, ovo je dobro vreme za vežbanje zahvalnosti i poštovanje izobilja u životu. Jupiter je planeta ekspanzije, pa je dobro vreme da se usresredite na ono što želite da proširite u svom životu. Ponekad nam Jupiter također može otvoriti oči kada se radi o situaciji s kojom se suočavamo, vodeći nas da vidimo više istine i, nadamo se, detaljniji put do rešenja, piše Forever Conscious.

Sunce naspram Jupitera dogodiće se 3. novembra 2023., a na ove horoskopske znakove će imati posebno značajan uticaj.


STRELAC

Strelčevi će se osećati inspirisano i biće puni entuzijazma tokom ovog prelaza. Sunce donosi svetlost i jasnoću u njihovu viziju, dok Jupiter, vladar njihovog znaka, dodaje optimizam i sreću. Ovaj položaj ih podstiče na širenje vlastitih vidika, istraživanje novih mesta i učenje. Strelčevi će biti otvoreni za nove prilike, a sreća će biti na njihovoj strani.


LAV

Lavovi će se osećati izuzetno samopouzdano i snažno pod uticajem Sunca naspram Jupitera. Ovo je vreme kada će njihova kreativnost i strast zasjati. Jupiter donosi mnogo prilika za rast, a Lavovi će se osećati kao pravi lideri. Mogli bi privući pažnju i podršku drugih, što će im pomoći u ostvarenju njihovih ambicija.

Foto: Lars Zahner / Alamy / Alamy / Profimedia

RIBE

Ribe će doživeti duboko duhovno buđenje tokom ovog prelaza. Sunce donosi svetlost u njihovu emocionalnu i duhovnu sferu, dok Jupiter donosi mudrost i duboko razumevanje. Ribe će osećati povezanost sa svemirom i biće inspirisane, te će se potruditi oko razvitka svojih duhovnih talenata. Ovo je vreme za meditaciju, introspekciju i istraživanje dubokih pitanja života.

 

Komentari (10)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Astro