Pretraži

NOVČANI HOROSKOP ZA PROLEĆE 2023. GODINE: Rak će morati da se prilagođava, Škorpije će izbeći teške greške

Astro
0
Photo: Pixabay.com

Horoskop za novac u proleće 2023. godine – mart, april i maj!Ovan (21. mart – 19. april)

U martu će biti malih rashoda, ali će prihodi biti redovni i stabilni. April će obradovati prijatne poklone i neočekivanu zaradu. U maju će biti prilike da pronađete novi poziv za sebe, što će dovesti do uspešnih odluka.

Bik (21. april – 20. maj)

Mart najavljuje skora ažuriranja. Uobičajeni način života će se promeniti. U aprilu bi trebalo da se odlučite za pravi cilj, a onda će prilike koje su se pojavile pomoći u povećanju prihoda. Maj će vas obradovati poverenjem u vaše sposobnosti i novčanom dobiti.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

U martu ćete morati da budete u dobroj formi, inače će finansijska strana patiti. U aprilu ćete morati da se potrudite da biste pokrenuli novi izvor prihoda. U maju će se finansijska situacija razvijati na najbolji način.

Foto: Oleksii Hrecheniuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Foto: Oleksii Hrecheniuk / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Rak (21. jun – 22. jul)

Mart je odlično vreme za pregled tekućeg projekta. Pojednostavite neradne alate i poboljšajte one koje rade. U aprilu morate pokazati razboritost i prilagoditi se visokim prihodima. U maju će se vaše dugogodišnje nade ostvariti i možete da postignete nove visine.

Lav (23. jul – 22. avgust

U martu se ukidaju radni procesi, a imaćete slobodnog vremena za kreativan rad. U aprilu vas očekuje neočekivana sreća koja će vam doneti finansijski prosperitet. Maj obećava nova profitabilna poznanstva. Što se novca tiče, sve će biti stabilno.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

U martu treba izbegavati finansijska ulaganja. U vašem je interesu da steknete nezavisnost od javnog mnjenja. U aprilu će finansijsko pitanje biti ključno. U maju ćete biti zainteresovani za obećavajuće kreativne pravce, ali u svakom slučaju poštujte finansijsku disciplinu.

Foto: WALTER ZERLA / ImageSource / Profimedia

Foto: WALTER ZERLA / ImageSource / Profimedia

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

U martu će vaš autoritet početi da raste, vaše mišljenje će se saslušati. April će doneti neočekivana iznenađenja i poklone. U maju će se pojaviti finansijska podrška vašeg okruženja, ali treba da se držite razumne potrošnje.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

U martu će razboritost pomoći da se izbegnu teške greške. U finansijskim stvarima, nemojte dozvoliti emocionalnu potrošnju. April će obradovati novim idejama i alternativnim rešenjima. U maju će biti potrebno pojačati radni tempo. Budite strpljivi i cenite ono što ste već postigli.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

U martu treba da iskoristite sposobnost logičnog razmišljanja i promišljanja svojih postupaka. U aprilu ćete imati priliku da se oslobodite viška i promenite situaciju. U maju počinje povoljan period. Sva kreativna dostignuća mogu doneti veliku sreću.

Foto: Anna Omelchenko / Alamy / Alamy / Profimedia

Foto: Anna Omelchenko / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Jarac (22. decembar – 19. januar)

U martu iskoristite vreme za izgradnju poslovnih odnosa. April će doneti inovativne misli, a vi možete početi da privlačite dodatne resurse. U maju stiže isplativa finansijska ponuda, koja će doneti prijatne bonuse.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Mart će vas obradovati pozitivnim aspektima, ali izbegavajte nepotrebnu ekstravaganciju. U aprilu će vam najbolja opcija biti saradnja sa novim partnerima. Maj nije stabilan po pitanju novca, ali neće izazvati veliku zabrinutost.

Ribe (19. februar – 20. mart)

U martu ne bi trebalo da donosite nikakve globalne odluke. U aprilu ćete imati priliku da postignete finansijsku harmoniju. Radite na svom imidžu. Maj će vas zadovoljiti profitabilnim okolnostima u finansijskom sektoru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro