Pretraži

NEZAVISNI SU I IMPULSIVNI: Ova tri horoskopska znaka je najteže osvojiti

Astro
0
Photo: pixabay.com

Duboko u sebi oni će osećati da se fantastično zabavljaju, da im je zabavno pa čak i ludo, ali će se teško odlučiti za nešto više od „veze“.Suštinski, ni svojim partnerima nude samo deo onoga što imaju, tek uzorak ljubavi koju nikada neće pustiti da se realizuje do kraja.

Zbog toga je zaista teško i emotivno iscrpljujuće biti njihov partner naročito onaj koji bi da se posveti stvaranju porodice, piše Luftika.rs.

OVAN

Ovnovi su veoma nezavisni čak toliko da se to može graničiti sa sebičnošću. Oni će sebi uvek dati prednost pa čak i ako kažu partneru da ga vole, teško je poverovati da su oni potpuno posvećeni.

Ovan je vatreni znak što ih tera da se zaljube u trenu. Nažalost, tako se i odljubljuju. Njihovo držanje se takođe može brzo promeniti kada osoba sa kojom su više nije zenica njihovog oka.

Iskustvo će na kraju naučiti Ovnove da moraju da ponude svojim partnerima više da bi razvili nešto snažnije od površnog odnosa.

Iako je ljubav za njih igra, zreli Ovnovi će naučiti da moraju da se posvete onima do kojih im je stalo. Oni će osnažiti i voditi svoje partnere. Njihova odanost će biti bez premca kada pronađu pravu ljubav.

BLIZANAC

Šarm Blizanaca može očarati mnoge. Oni flertuju sa idejom da pronađu savršenog, što ih sprečava da cene ljude koje imaju u sadašnjosti. Mogli bi i sabotirati i potencijalno zbuniti svog partnera ako se osećaju previše ograničeno u vezi.

Blizanac će neretko izazivati sukobe testirajući partnerovu privrženost iako svestan da su otrovne strele koje izbacuje često više nego toksične za onoga kome su upućene. Te, test koji prolazite sa Blizancem je težak, zahtevan i vrlo stresan.

Zreli Blizanci će razumeti vrednost komunikacije u vezi kako bi očuvali plodne veze na dugi rok. Blizanac je partner koji će biti odličan saigrač. On zna kako da učini da se njihov partner osećaju cenjenima i zaštićenim.

STRELAC

Primamljivi Strelci uživaju u divljenju njihovoj inteligenciji.

U početku, oni bi mogli izgledati kao odličan materijal za partnere; međutim, njihovi partneri će na kraju videti koliko su žestoko nezavisni i koliko teško otkrivaju svoje pravo ja.

Strelac se klanja svakog povređivanja i najvažnije mu je da ne pokaže ranjivost. Prednost je uvek na strani strelčeve slobode pa će se njihovi partneri često osećati zanemareno i zapostavljeno.

Kada Strelcu dosadi, potražiće novu avanturu. Ako njihov partner ne predstavlja uzbuđenje i više nije intrigantan, Strelac neće oklevati da ode.

Jednom kada Strelac uvidi vrednost dinamičnog partnerstva, može biti najbolji prijatelj i savetnik u vezi. Oni su partneri koji znaju kako da uzdignu rečima i osećanjem snažnog optimizma. Oni znaju kako da nateraju osobu koju vole da se oseća samouvereno i neustrašivo i to svojom nepokolebljivom odanošću.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro