Pretraži

NEMA VIŠE OKLEVANJA: Mars vam u decembru daje snagu da se izborite za sebe

Astro
0
Photo: pixabay.com

Od 9. septembra pa sve do sada imali smo priliku suočiti se s okolnostima koje nas sprečavaju da se slobodnije i hrabrije krećemo u svom životu. Nismo bili spremni na odluke, ali smo mogli vrlo jasno videti što nas to drži okovane u lancima.

Jesu li to naša uverenja? Strah od uspeha? Zabranjujemo li sami sebi, ne dopuštamo bolje?

U pozadini svega može biti i strah od izlaska u nepoznato, napuštanja sigurnog mesta jer "šta ako".

Želite li kvalitetnu promenu u svom životu, bez obzira o čemu je reč, nemoguće je stajati na mestu.

Krećite se, odlučujte, isprobavajte što je vaše, a što nije. Svako iskustvo može doneti uvid, informaciju koji mogu biti bitni za vaša buduća ostvarenja.

Sve ono što smo od septembra shvatili sada nam može biti koristan alat u ispunjenju želja i ciljeva. No imajte na umu – ništa se neće ostvariti samo po sebi. Svemir će vam pružiti podršku tek kad se ohrabrite i krenete delati.

Jer sada to možete! Izađite iz kaveza i stvorite bolje sutra.

Mars će biti u Ovnu sve do 6. januara iduće godine. Imamo dovoljno vremena da se izborimo za sebe i ono što nam je bitno. Imamo dovoljno energije i motivacije da osnažimo svoje Ja i pokažemo ga svetu.

Posebno bitna iskustva odvijaće se oko 7. januara kada se Mars vrati na 28. ovna s kojeg je i krenuo unazad. Tada će se vrata zatvoriti. Što ste preduzeli, preduzeli ste! Jer nakon toga kreće novi ciklus.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro