Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Škorpije, ove nedelje očekuje vas preterano emotivno zadovoljstvo!

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Teži period je pred vama. Imaćete mnoge kočnice na polju posla i neće vam biti lako da ostvarite svoje ciljeve. Na polju emocija želite sve ili ništa, niste spremni na bilo kakav kompromis. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete probleme sa očima, glavom, povišenom temperaturom kao i sa upalama i bolnim stanjima.

BIK

Nije povoljna faza za poslovne rizike bilo koje vrste. Potrudite se da pustite da stvari idu svojim tokom. Ako sumnjate u iskrenost emotivnog partnera, najverovatnije ste u pravu. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa nervozom. Zbog stresa biste mogli da imate generalno loše stanje na polju zdravlja. Potrudite se da nađete svoj mir.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete imati priliku da ostvarite poboljšanje odnosa u poslovnom okruženju. U društvu ste takođe omiljeni, pa imate i neke nove udvarače. Potrudite se da date sve od sebe kako bi ovaj period iskoristili na što bolji način. Zdravlje ne bi trebalo da vam bude ugroženo. Dobro se osećate u svojoj koži.RAK

Imate potrebu da požurujete određene poslovne događaje, a zapravo samo treba da budete malo smireniji. Na emotivnom planu pokazujete veliku dozu ozbiljnosti prema voljenoj osobi. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa povišenim pritiskom. Pored toga možete da budete skloni i tegobama koje su vezane za kičmu.

LAV

Možete da se nadate pozitivnim preokretima kada je u pitanju poslovno polje, sreća će biti na vašoj strani. Na polju ljubavi vas očekuje strastven susret i moguća avantura sa rokom trajanja. Kada je u pitanju zdravlje, potrudite se da stvarate zdravije navike. Izbegavajte alkohol, masnu i prezačinjenu hranu, previše slatkiša itd.

DEVICA

S obzirom na to da vam se finansijsko stanje polako popravlja, zadovoljni ste poslovnim stanjem. Na polju ljubavi vas očekuju neke trzavice i sumnje u vezi voljene osobe. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem možete da imate manje probleme vezane za bubrege i urogenitalni trakt, pa povedite računa o tome.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Ukoliko sumnjate u određena dešavanja na ovom planu najverovatnije ste upravu. Kada su u pitanju emocije veoma otvoreno ćete pokazati svoje želje i namere. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem vam se vraćaju hronični problemi sa hormonima ali i sa parnim organima- ušima, očima, plućima, jajnicima itd.

ŠKORPIJA

Možete da se nadate važnim promenama na polju posla ali i tome da ćete imati veći broj obaveza. Pred vama je nedelja u kojoj nećete biti preterano emotivno zadovoljni. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas period koji je teži za vas pa povedite računa o tome da na neki način ojačate svoj imuni sistem.

STRELAC

Sudbina je na vašoj strani, poslovi koje sada budete pokrenuli će ići u nekom pozitivnom pravcu. Na polju ljubavi vas očekuje jedno zanimljivo poznanstvo koje vodi u vezu. Kada je u pitanju polje zdravlja moguće je da ćete imati višak energije i da će vam biti jako važno d ase bavite sportom i da se redovno rekreirate.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na poslovnom polju, prilično brzo vam se razrešavaju neke situacije. Kada je u pitanju polje emocija, imate neke razmirice sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati manje probleme sa organima za varenje. Stomak će vam biti osetljiv.

VODOLIJA

Možete da ostvarite ono što zamislite. Lako verbalizujete svoje ideje, a još lakše dobijate podršku za njih. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje imaćete manje poteškoće vezane za prehladu, kijavicu ili neke viruse koji pogađaju respiratorni sistem pa se potrudite da o tome povedete računa.

RIBE

Nov priliv novca koji vam dolazi će vam ulepšati ovu nedelju, možete da očekujete stabilno poslovno stanje. Što se ljubavi tiče spremni ste za početak jedne ozbiljne veze. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće poteškoće. Ova faza vam je povoljna za početak dijete i za mršavljenje ako tako nešto imate u planu.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro