Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, uskoro prolazi negativna faza! Strelčevi, povedite računa o zdravlju!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Može vam se učiniti da nećete imati mnogo obaveza ali kasnije shvatate da je to bio samo privid. Na polju ljubavi su moguće manje kočnice i prepreke u komunikaciji sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o problemima vezanim za disajne puteve, pogotovo za pluća ali i za sinuse koji bi mogli da vam budu posebno osetljivi.

BIK

Iako vam dolazi očekivana zarada niste sasvim zadovoljni jer ćete imati i određene troškove. Kada je u pitanju ljubav, sigurnost kojoj težite nekako uporno izmiče. Na polju zdravlja su mogući hronični problemi i tegobe koje ste već ranije imali. Pogotovo povedite računa kada je u pitanju šećer, telesna težina, kao i problemi sa štitnom žlezdom.

BLIZANCI

Vaša nervoza i nedostatak fokusa na poslu vam donose probleme i manje neprijatnosti. Ljubavna situacija je takođe otežana, kao da ne možete da pokažete svoje emocije na pravi način. Povedite računa o mogućim zdravstvenim problemima vezanim za temperaturu, glavobolju, povišen krvni pritisak upale, bolove i povrede vezane za gornji deo tela a pogotovo za glavu

RAK

Uskoro prolazi negativna faza, pa ćete konačno imati šansu da menjate neke stvari na poslovnom planu. Na polju ljubavi imate velika ograničenja, niste zadovoljni u ovoj fazi. Kada je u pitanju zdravlje, svi problemi koje osećate su prvenstveno tu zbog stresa kom ste bili izloženi. Moguće su i tegobe vezane za poremećaj sna, nesanicu i tome slično.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Niste baš na putu donošenja ispravnih poslovnih odluka, nemojte da očekujete previše. Kada je u pitanju ljubav, mogli biste da ostvarite lep odnos sa jednom mlađom osobom. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za malaksalost, nizak pritisak ali i nedostatak volje kod vas. Kao da vam najviše prija da ležite i odmarate, pa malo energije imate za bilo šta drugo.

DEVICA

Imate potrebu da neke stvari rešite na brzinu ali dolaze odlaganja koja nisu sasvim u vašim rukama. Ljubavna situacija je napeta ali probleme do kraja ove faze možete da rešite. Povedite računa o problemima sa kičmom, kostima, zglobovima, nogama i rukama… Ako ste skloni reumi ili imate išijas ova faza vam je posebno nepovoljna, pa budite oprezni.

VAGA

Očekuje vas period u kom dosta toga neće ići onako kako ste planirali. Nema očekivanog olakšanja. Na polju ljubavi vam je moguće novo poznanstvo ali još nema konkretnih promena. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje probleme sa osetljivim nogama, kolenima, klecanjem ili gubitkom snage u tom predelu. Kukovi su vam takođe slaba tačka.

ŠKORPIJA

Nije vam preterano povoljan period za polje finansija pa na ovom planu nemojte da očekujete previše. Kada je u pitanju ljubav, sledi vam neka tajna veza ili komunikacija. Na polju zdravlja su mogući neki manji problemi koje ste već imali u prošlosti. Najosetljiviji vam je urogenitalni trakt. Takođe, u ovom periodu izbegavajte alkohol i bilo kakve opijate.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Moguće su manje prepreke u komunikaciji i odnosu sa saradnicima. Ljubavna situacija prelazi iz jednostavne u komplikovanu, vaš partner vam stvara neki osećaj nelagodnosti. Povedite računa o zdravlju jer ste prilično osetljivi i podložni nekim neobičnim problemima. Bilo bi dobro da se obratite lekaru ako primetite neke simptome kojih ranije nije bilo.

JARAC

Generalno nećete biti preterano opterećeni poslom, sledi vam povoljna faza u kojoj sve lako završavate. Na polju ljubavi vas ne očekuju neke velike ili važne promene. Kada je u pitanju zdravlje, imunitet bi mogao da bude malo oslabljen ali ne biste trebali da imate ozbiljnije tegobe. Povećajte unos vitamina i malo povedite računa o zdravijim navikama.

VODOLIJA

Pred vama je povoljan period za početak godišnjeg odmora. Ne očekuje vas veliki broj obaveza. Ako ste slobodni pred vama je novo poznanstvo, ako ste u braku- razmišljate o deci. Na polju zdravlja su moguće manje smetnje vezane za donji deo leđa koji je predstavljen kao osetljiv. Osim toga nema naznaka za neke veće probleme, možete da se opustite.

RIBE

Ako ste u potrazi za dodatnim poslom, moguće je da ćete ga pronaći ali plaćanje nije onakvo kakvom ste se nadali. Kada je u pitanju ljubav imate dilemu, koju će razrešiti splet okolnosti. Povedite računa o mogućim zdravstvenim problemima vezanim za želudac, stomak ali i grudni koš. Predeo abdomena vam je generalno sada osetljiviji nego inače.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro