Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, nezainteresovani ste za emocije! Ribe, niste prioritet partneru!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Očekuju vas problemi na polju komunikacije. Jako ste nestrpljivi, insistirate da su isključivo vaše ideje najbolje i pokušavate da dominirate. Ovakav stav odbija saradnike i onemogućava bilo kakav dogovor. Ukoliko ste zauzeti odnos je zadovoljavajući. Čuvajte se tokom saobraćaja. Ekstremiteti su ugroženi.

BIK

Imate jako puno obaveza, energije i obaveze odrađujete odgovorno u kratkom vremenskom roku. Zbog osećanja moći pravite nove poslovne planove koji nisu u potpunosti realni. Očekuje vas novo poznanstvo sa emotivnom i romantičnom osobom. Skloni ste infekcijama. Grlo i genitalije su naročito osetljivi.

BLIZANCI

Nezadovoljni ste poslovnim pregovorima i saradnjom tako da je prekidate. Očekuje vas priliv finansija koji je tako mali da vas neće obradovati. Odlična je nedelja za novo poznanstvo. Druga strana ostavlja naglašeno povoljan utisak na vas. Čuvajte zdravlje. Disajni organi i sinusi su jako osetljivi.

RAK

Očekuje vas prekid poslovne saradnje u smislu da ili vi dobijate otkaz ili dajete ostavku. Plašite se da nećete uspeti da nađete zadovoljavajući posao. Nezainteresovani ste za emotivnu sferu bilo da ste sami ili slobodni. Brinu vas poslovni i finansijski problemi. Skloni ste hroničnim bolestima. Imunitet je jako slab.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Totalno ste frustrirani jer vaši napori ne daju nikakve rezultate. Niste navikli da posao stagnira. Imate tajnu simpatiju i tajnu komunikaciju. Nadate se da ćete uskoro ući u vezu. Očekuju vas poznati problemi vezani za nestabilan pritisak i bolove u kostima. Bilo bi dobro da ojačate imunitet.

DEVICA

Svesni ste da ne možete da rešite sami sve poslovne probleme. Molite prijatelja za pomoć i uz njegovu tajnu asistenciju prevazilazite problem. Bračni odnos je stabilan mada ste vi jako teški za komunikaciju u smislu da ili ništa ne pričate ili ste skloni svađama. Očekuju vas problemi vezani za lošu cirkulaciju i nestabilan pritisak.

VAGA

Ukoliko se bavite privatnim biznisom bićete nezadovoljni komunikacijom sa saradnicima tako da čak može doći i do prekida poslovne saradnje. Razmišljate o bivšem partneru. Uprkos teškoćama u odnosu svesni ste da još uvek gajite emocije prema dotičnom. Skloni ste infekcijama. Pričuvajte grlo i genitalije.

ŠKORPIJA

Imate utisak da nikada neće doći do poboljšanja poslovne situacije. Tražite pomoć od prijatelja u cilju nalaženja novog posla što krijete na tekućem poslu. Zaljubljeni ste. Idealizovali ste voljenu osobu. Imunitet je jako loš. Ne radite ništa po pitanju zdravlja. Najugroženiji su nervi, disajni organi i glava.

 

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Puni ste pozitivne energije i optimizma. Sve poslovne obaveze odrađujete lako i brzo. Planirate nove poslovne poteze. Očekuje vas ozbiljan razgovor sa bračnim partnerom na temu finansija. Voljena osoba je jako zabrinuta zbog loših finansija. Kada je zdravlje u pitanju poželjno je da ograničite unos hrane i pića.

JARAC

Očekuju vas problemi na polju poslovne komunikacije. Prilično ste tvrdoglavi i ne želite da napravite nikakav ustupak. Poslovni pregovori neslavno propadaju. Ukoliko ste u braku bićete skoncentrisani na poboljšanje finansija, dok ćete drugu polovinu zapostaviti. Grlo i sinusi su jako osetljivi. Skloni ste povredama.

VODOLIJA

Odnos prema poslu je nestabilan: na početku nedelje ste vredni i puni optimizma, a na kraju nedelje bez volje da se suočavate sa teškoćama i obavezama. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. To je skoro jedina oblast gde imate uspeha. Skloni ste prejedanju ili konzumiranju alkohola na nervnoj bazi.

RIBE

Odlično ste organizovani i imate jasno postavljene ciljeve. Odnos prema obavezama je krajnje odgovoran. Postižete ciljeve bez ikakvih teškoća. Odnos sa partnerom je stabilan, ali imate utisak da je više fokusiran na svoje probleme, a manje na vas. Zdravlje je solidno, a mogući su manji problemi sa alergijama i grlom.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro