Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, jako nepovoljna nedelja je pred vama! Device, mogući su manji problemi!

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

Pred vama je period koji donosi poslovne komplikacije i otežanja koja nećete sasvim lako uspeti da razrešite. Na polju ljubavi vas očekuje manje razočarenje u voljenu osobu. Zdravlje može da vam bude ugroženo zbog stresa. Trebalo bi da povedete više računa o ishrani, jer su mogući problemi sa varenjem i probavom.BIK

Očekuje vas odlaganje planova koje imate, pogotovo ako su vam planovi bili vezani za neka putovanja. Na polju ljubavi vas čeka svađa sa voljenom osobom ili neki vid udaljavanja među vama. Kada je u pitanju zdravlje, sledi faza u kojoj ćete biti skloni problemima, padu imuniteta, javite se lekaru ako vas bilo šta muči.

BLIZANCI

Očekuje vas period u kojem ćete imati veće troškove. Može da vam bude prilično teško da zadržite svoj novac sada. Na polju ljubavi se menja odnos između vas i voljene osobe. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period koji može da vam donese probleme sa grlom, ustima, zubima i štitnom žlezdom.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Jako nepovoljna nedelja je pred vama. Ne započinjite nove poslove sada i izbegavajte bilo kakve odluke. Na polju ljubavi vam sledi period u kojem ćete sagledati partnerovo pravo lice. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati manje probleme koji se tiču glavobolje, pritiska, a mogući su i problemi sa očima.

LAV

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje nesuglasice ili kočnice u poslovnom okruženju. Na polju ljubavi skrivate svoja osećanja i nije vam lako da priznate sve što osećate prema voljenoj osobi. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete imati tegobe koji se tiču psihe, stresa i nesanice.

DEVICA

Moguće je da ćete imati manje probleme sa saradnicima na poslu, ali ćete sve ipak uspeti da rešite. Kada je u pitanju ljubav, dolazi do spajanja između vas i osobe sa kojom niste imali kontakt neko vreme. Na polju zdravlja vas očekuje pretežno dobro i stabilno stanje. Pazite se mogućih problema sa zglobovima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Poslovna situacija nije onakva kakva ste očekivali da će da bude i to vam prilično remeti planove. Na polju ljubavi vas očekuje zahlađenje odnosa sa voljenom osobom i udaljavanje. Kada je u pitanju zdravlje, naredni period može da vam donese probleme, oslabljenost organizma, pa se javite lekaru za svaki slučaj.

ŠKORPIJA

Kada je u pitanju posao, možee da očekujete da ćete neke stvari jasno definisati i razgraničiti. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete imati želju da prekinete neku vezu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme sa cirkulacijom ali i sa jetrom. Posavetujte se sa lekarom.

STRELAC

Finansije vas brinu u većoj meri. U narednom periodu ćčete biti opterećeni troškovima i dugovanjima. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete imati probleme sa bivšima. Na polju zdravlja vas očekuje sklonost ka upalama u predelu bešike i mokraćnih puteva, pa povedite više računa o tome.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati manje probleme sa poslovnim partnerom. Ako ste slobodni, povoljan je period za novo poznanstvo ali ne i za početak veze. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete imati tegobe sa bubrezima. Osetljiva će vam biti i koža i podložna brojnim tegobama.

VODOLIJA

Možete da očekujete period u kojem ćete imati veći broj poslovnih obaveza i problema. Na polju ljubavi vam sledi faza koja donosi bol i razočarenje. Trebaće vam vremena da se oporavite. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period koji bi mogao da vam donese tegobe zbog pada imuniteta kao i stomačne probleme.

RIBE

Pred vama je period koji donosi razrešenje neke važne poslovne dileme. Moguće je da vam neće biti ni mali lako da donesete konačne odluke na polju ljubavi. Ako uđete u vezu sada, biće komplikacija. Na polju zdravlja vas čekaju problemi sa srcem i tahikardijom pa povedite računa o svom krvnom pritisku takođe.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro