Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi, povoljna nedelja je pred vama! Vage, možete da se nadate pozitivnim okolnostima!

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

Povoljna nedelja je pred vama. Na poslovnom polju nećete imati stresne okolnosti sada. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas jako povoljan period za flert kao i za početak nove veze. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati sklonost ka manjim problemima sa cirkulacijom i nervnim sistemom.BIK

Posvećeni ste poslovnom polju na kojem vas uskoro očekuju željene promene. Kada je u pitanju ljubav, sprema vam se period u kojem ćete sa voljenom osobom imati distancu i zahlađenje odnosa. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete biti skloni manjim problemima sa žlezdama- štitnom i limfnom.

BLIZANCI

Očekuje vas povoljna nedelja u kojoj ćete veoma lako rešavati poslovne dileme i probleme. Na polju ljubavi vam sledi period u kojem ćete želeti neobaveznu, slobodnu vezu. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni manjim problemima vezanim za povišen holesterol ili trigliceride.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Moguće je da se dosta toga na vašem poslovnom polju odvija nekako neočekivano za vas. Kada je u pitanju polje ljubavi, spremni ste da se posvetite partneru ali vam smeta njegova ljubomora. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da budete skloni infekcijama koje su vezane za urogenitalni trakt.

LAV

Možete da očekujete da ćete biti iznenađeni nekim preokretom koji dolazi na poslu, od strane vaših saradnika. Na polju ljubavi vam se sprema povoljan period za početak ozbiljne veze. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete imati sklonost manjim problemima sa alergijskim reakcijama.

DEVICA

Pred vama je period u kojem ćete biti posvećeni svom poslu maksimalno. Naporno ćete raditi. Kada je u pitanju ljubav, ne želite promene čak i ako ste sami- samoća vam prija! Na polju zdravlja može biti manjih problema sa organima za varenje. Izbegavajte brzu hranu i potrudite se da unosite više voća i povrća.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju posla. Bićete zadovoljni razvojem situacije- sudbina vam je naklonjena. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete početak lepe veze. Na polju zdravlja vas takođe očekuje povoljna nedelja, pa ne biste trebali da očekujete bilo kakve brige na bilo kom polju!

ŠKORPIJA

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme na polju posla. Ako se bavite privatnim poslom mogući su neočekivani problemi. Kada je u pitanju ljubav, svađe u braku postaju svakodnevnica. Na polju zdravlja vam dolazi problem sa osetljivom bešikom. Pazite se jer ste skloni infekcijama.

STRELAC

Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni poslovnim problemima na putovanjima. Ako ste u vezi, sa voljenom osobom se komunikacija polako popravlja. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete biti osetljivi i skloni padu imuniteta. Posetite lekara za svaki slučaj.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Moguće je da ćete na polju posla uspeti da ostvarite poboljšanje. Finansijama ste pogotovo zadovoljni. Na polju emocija vam slede promene koje ste želeli sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o nervnom sistemu ali i o zubima koji sada mogu da vam budu osetljivi.

VODOLIJA

Naredni period vam donosi moguće komplikacije na poslu, pa je važno da sami ne pravite dodatne probleme. Na polju emocija ste zbunjeni i ni sami niste sigurni šta želite ili koga želite. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni glavoboljama i problemima sa krvnim pritiskom.

RIBE

Moguće je da ćete na polju posla imati neke zastoje. Važno je da pokažete strpljenje kako bi se sve rešilo. Kada je u pitanju ljubav, sprema se period u kojem ćete imati neko razočarenje od strane voljene osobe. Na polju zdravlja vam sledi faza koja donosi manje tegobe sa srčanim sistemom, pa povedite računa o tome.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro