Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi, nepovoljan period je pred vama! Rakovi, preuzmite inicijativu!

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

Nepovoljna nedelja je pred vama, pa ne biste sada trebal da planirate preterano važne poslove. Na polju ljubavi možete da očekujete povoljne preokrete sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje skloni ste problemima sa visokim pritiskom, sa srcem kao i sa glavoboljama. Pazite na svoje zdravlje.BIK

Moguće je da vam tokom ove nedelje neće biti lako da realizujete sve svoje planove. Kada je u pitanju ljubav, maštate o susretu sa osobom koja vam se duže vreme dopada. Na polju zdravlja vam osetljive tačke mogu biti vezane za hormone i štitnu žlezdu, pa o tome povedite više računa u narednom periodu.

BLIZANCI

Povoljna je nedelja za poslovno polje kao i za promene u odnosu sa saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuje nov susret sa osobom koja vam je postala interesantna. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period koji može da vam donese stabilno stanje i mnogo pozitivne energije koju ćete imati u sebi.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Možete da očekujete da će vam ova nedelja jako važna biti za posao. Preuzmite inicijativu. Na polju emocija vas očekuje manja svađa ili konflikt sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period koji može da vam donese višak energije ali i probleme sa kičmom. Razmislite o praktikovanju joge.

LAV

Dobra energija vas sada prati, pa na poslovnom polju možete da ostvarite mnogo toga. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas faza koja donosi susret sa jednom slobodoumnom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati sklonost ka konzumiranju alkohola, pa o tome povedite više računa.

DEVICA

Pred vama je period u kojem ćete imati potrebu da se više posvetite organizaciji svojih finansija. Moguće je da ćete u ljubavi imati neke sumnje i nedoumice u vezi voljene osobe. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa stresom, pa biste trebali da nađete način da se relaksirate i da se sklonite od nervoze.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Očekuje vas faza u kojoj ćete na polju posla imati neki otvoreniji sukob sa saradnicima. Na polju ljubavi vam sledi susret sa osobom koja će pokazati inicijativu u odnosu sa vama. Kada je u pitanju zdravlje, dolazi vam period u kojem ćete biti skloni problemima sa alergijskim reakcijama kao i sa kožom.

ŠKORPIJA

Moguće je da vam nećete biti lako da dobro organizujete sve svoje poslovne obaveze ove nedelje. Nervozni ste, pa bi odnos sa voljenom osobom mogao da vam ispašta u narednom periodu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete imati sklonost ka upalnim procesima i infekcijama.

STRELAC

Na polju posla vas očekuju srećne okolnosti koje će vam biti od pomoći da neke stvari rešite. Kada je u pitanju polje ljubavi dolazi vam novo poznanstvo koje vas vodi do značajne veze. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete biti skloni manjim problemima sa srčanim sistemom ali i sa leđima.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Potrudite se da na poslovnom polju budete bolje organizovani. Nekada možete da imate utisak da gubite stabilnost. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period koji donosi manje prepirke sa voljenom osobom. Važno je da budete spremni da se posvetite svom zdravlju kako bi rešili probleme iz prošlosti.

VODOLIJA

Nova poznanstva i poslovni kontakti vam mogu obezbediti napredovanje u budućnosti. Na polju ljubavi vam sledi nesporazum sa osobom do koje vam je stalo. Kada se radi o zdravlju, možete da budete skloni manjim tegobama. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole i da vodite računa o sebi.

RIBE

Polje finansija vam je trenutno burno ali vi imate kapacitete da sa svim tim izađete na kraj. Na polju ljubavi će biti potrebno da sa voljenom osobom više raditena uzajamnom poverenju. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas mogući problemi sa zubima, posetite stomatologa ako vas bilo šta muči.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro