Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi, na polju ljubavi vas očekuje manje razočarenje! Škorpije, sledi vam fatalno poznanstvo sa jednom osobom!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Moguće je da postoje neki ljudi koji rade protiv vašeg interesa. Nije vam najbolji period za posao. Na polju ljubavi vas očekuje neko manje razočarenje. Kada je u pitanju zdravlje trebali biste da budete veoma oprezni jer vam je imunitet prilično oslabljen i možete biti podložni raznim virusnim i bakterijskim infekcijama nepoznatog porekla.

BIK

Ne možete da verujete baš svima sa kojim ste okruženi na polju posla, što vas na neki način ograničava. Kada je u pitanju ljubav imate veoma nejasan odnos sa jednom osobom. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate neke ozbiljnije ili veće probleme. Jedino biste trebali da povedete računa o nervnom sistemu i eventualnoj malaksalosti.

BLIZANCI

Očekuju vas neke nejasnoće u kontaktu sa nadređenima, mogući su nesporazumi većeg obima. Ljubavna situacija vam se ne dopada, osećate se prilično usamljeno. Po pitanju zdravlja su mogući manji problemi, pre svega vezano za predeo leđa. Pored toga, mogući su i problemi sa osetljivim kostima i zglobovima na generalnom planu.

RAK

Imate utisak da ne znate ni kud ste pošli ni gde ste došli, potpuno ste zbunjeni tokom ove faze. Na polju ljubavi imate razne prilike ali kao da se radije odlučujete za samoću. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa cirkulacijom ali isto tako i sa jetrom. Povedite računa o unosu alkohola i ako je moguće, smanjite ga na minimum.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Brine vas finansijska situacija koja nije sjajna. Moguće je da niste dobili ono što ste tražili. Kada je u pitanju ljubav postoji veliko nezadovoljstvo sa vaše strane, potrebe vam nisu ispunjene. Na polju zdravlja prvenstveno treba da obratite pažnju na urogenitalni trakt, moguću pojavu nekih infekcija na tom planu. Takođe, probava vam je veoma osetljiva.

DEVICA

Veoma lako možete dobiti sasvim pogrešan utisak o nekim stvarima ili vas neko namerno drži u zabludi. Ljubavna situacija deluje preterano dobro da bi bila istinita. Po pitanju zdravlja su mogući manji problemi sa vidom, glavom, glavoboljom, osećajem malaksalosti. Osetljivi ste i podložni brojnim problemima tokom ovog perioda.

VAGA

Imate utisak da postoje neke velike nejasnoće na vašem polju posla i rešeni ste da sve to razjasnite. Na polju ljubavi vas očekuje uobičajeno stanje, bez većih promena. Kada je u pitanju zdravlje moguć je oslabljen imunitet, pa i podložnost brojnim problemima od stomačnog virusa preko problema sa žuči. Najbolje bi bilo da se javite svom lekaru.

ŠKORPIJA

Moguće je da nećete imati previše poslovnih obaveza, pa samim tim koristite priliku za odmor i opuštanje. Kada je u pitanju ljubav, sledi vam fatalno poznanstvo sa osobom za koju ćete postati jako vezani. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate neke veće smetnje. Povedite računa o niskom pritisku ako ste generalno tome skloni ali osim toga nema problema.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Ukoliko se bavite privatnim ili porodičnim poslom, slede vam neke manje komplikacije u ovoj fazi. Ljubavna situacija je zbunjujuća, moguće je da ne dobijate dovoljno emocija od partnera. Po pitanju zdravlja sada treba da budete veoma oprezni. Moguće su smetnje vezane za grudni koš, pluća, ali i stomak. Ženski Strelčevi neka urade pregled grudi.

JARAC

Moguće je da ćete imati više od jednog nesporazuma danas ili da ćete praviti neke greške na poslu. Na polju ljubavi imate osobu koja vam se dopada ali komunikacija sa njom nije baš sjajna. Kada je u pitanju zdravlje podložni ste problemima sa sinusima, disajnim putevima, bronhijama ali se takođe mogu pojaviti i tegobe vezane za alergijske reakcije.

VODOLIJA

Očekuju vas promene na polju finansija, dešavaju se oscilacije koje vas malo brinu i stanje nije sjajno. Kada je u pitanju ljubav imate veliku potrebu za tim da vam se partner dokaže. Na polju zdravlja su mogući problemi sa hormonima, štitnom žlezdom ali i generalno predeo vrata može da vam bude osetljiv. Pored toga, kontrolišite unos šećera.

RIBE

Jedino ako se bavite nekom vrstom umetnosti možete da očekujete povoljnu fazu, u suprotnom se čuvajte poslovnih grešaka i komplikacije. Ljubavna situacija nije onakva kakvu priželjkujete. Povedite računa o mogućim zdravstvenim problemima koji vam se sada mogu pojaviti. Redovno kontrolišite srce i krvne sudove, ali vodite računa i o glavi, očima i pritisku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro