Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. FEBRUARA DO 4. MARTA: Ovnove oćekuje razvoj ljubavnih dešavanja, Device privlače udvarače

Astro
0
Foto: Justin Pumfrey / Caia Image / Profimedia

Škorpija će širiti zarazan entuzijazam, biti snalažljiva i inovativna. Vodolija treba dobro da otvori oči jer bi mogao da se dogoditi obrt u ponašanju simpatije.Evo šta očekuje ostale znakove Zodijaka:

Ovan

Posao – Proveravajte dogovore i dokumente, pročitajte ono što potpisujete. Zapisujte podatke, izbegnite svaku mogućnost da zbog površnosti pogrešite. Neke Ovnove će kolege jako razočarati.

Ljubav – Ne zanemarujte fizičku ljubav izgovarajući se umorom jer će vas to još više udaljiti od partnera. No Venera je u vašem znaku i u pozitivnom smeru pokreće vaš emotivni život. Samce očekuje brz i povoljan razvoj ljubavnih zbivanja.

Zdravlje – Sve ste veseliji i društveniji, a s dolaskom toplijih i sunčanijih dana, sve više boravite napolju, a manje kod kuće. Moguće su smetnje vezane uz kašalj pa ako ste hronični pušač, malo smanjite taj porok.

Najbolji dan: 4. mart

Najlošiji dan: 1. mart

Bik

Posao – Želja za promocijom i napretkom, Bika će činiti požrtvovnima na poslu. Bićete motivisani da pokrećete stvari i dokazujete se. Raniji neuspeli projekti mogli bi da počnu da se realizuju na vašu radost.

Ljubav – Samcima se savetuje strpljenje u osvajanju osobe koja im se sviđa. Nemojte se preko trećih osoba raspitivati kakve su vaše šanse kod simpatije, jer tako rizikujete da druga strana sazna to – o vama tada neće imati najbolje mišljenje.

Zdravlje – Nakon prošlonedeljnih stresova i napetosti, ulazite u razdoblje kada će zdravstveni problemi početi da jenjavaju. Osetićete da imate više energije i zdušnije učestvovati u društvenim zbivanjima. Koristiće vam sport.

Najbolji dan: 26. februar

Najlošiji dan: 4. mart

Blizanci

Posao – Krenite punom parom, ali vlastitim snagama. Obuzdajte svoju tvrdoglavost i prilagodite se nastalim okolnostima. U nekim situacijama moraćete da preuzmete veću odgovornost ili se izboriti za svoj status.

Ljubav – Slobodni Blizanci, budite viđeni, pokažite svima koliko zračite šarmom i ljubavnom energijom koju će vam podariti Venera u Ovnu. Okrenite se osobi koja vam u bitnom trenutku nudi moralnu pomoć i zaštitu. Iz toga će se izroditi ljubav i simpatije.

Zdravlje – Sport i prijatelji oslobodiće vas lošeg raspoloženja kojem ćete povremeno biti skloni. Bolujete li od kakve viroze ili prehlade, naoružajte se C vitaminima i sve odležite kako vam se ne bi vratilo u gorem obliku.

Najbolji dan: 28. februar

Najlošiji dan: 26. februar

Rak 

Posao – Putujete li, imate ispit na fakultetu ili trebate da donesete odluku vezanu za život i rad u stranoj zemlji, nemojte strahovati od neuspeha. Planetarna potpora pokazaće vam da ste na pravome putu.

Ljubav – Osećajna osetljivost i unutarašnji nemir na trenutke će zbuniti vašeg partnera. Nemojte se zatvarati u sebe kada pokuša da vas privoli na razgovor. Pokažite mudrost, posebno u odnosima s roditeljima i rodbinom. Ne dajte se uvući u žučne rasprave.

Zdravlje – Rak neće imati razloga za brigu. Najavite rat suvišnim kilogramima ili se konačno odvažite na prestanak pušenja. Osećete navalu optimizma pa ćete kupovati novu odeću ili kod frizera promeniti boju kose.

Najbolji dan: 2. mart

Najlošiji dan: 27. februar

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Lav

Posao – Vaš rad donosi konkretne plodove i čvršću financijsku bazu. Rešavaćete pitanje poreza, osiguranja, dugova, nasledstva. No skloni ste rizičnim ulaganjima i trošenju pa se više kontrolišite.

Ljubav – Pozovite partnera na romantičnu večeru, izvedite ga negde, posebno ako je stalno u kući. Slobodni će u povremenim pustolovinama i flertovima pronaći zrnce uzbuđenja, ali ne gubite nadu u pravu vezu. Od ove nedelje dolazi veliko poboljšanje.

Zdravlje – Nemojte se prepuštati depresivnim mislima. Intenzivna fizička aktivnost mogla bi Lava izvući iz letargičnog raspoloženja. Problemi sa želucem mogli bi nastati zbog vaše pojačane izloženosti stresnim situacijama.

Najbolji dan: 4. mart

Najlošiji dan: 26. februar

Devica 

Posao – Pod pritiskom ste javnosti i napeti, a nečije reči i kritika na vaš račun će vas povrediti. Brzopleti ste i skloni nestrpljivim potezima, što vas može koštati propuštenih prilika. Usporite tempo!

Ljubav – Neprestano ćete analizirati partnerovo ponašanje i očekivati da se menja. A šta je sa vašim menjanjem sebe? Samci, vaš živahan duh privlačiće udvarače i otvarati nove kombinacije. Neki će progledati i zaljubiti se u osobu koja im je prijatelj.

Zdravlje – Budite oprezni prilikom konzumiranja alkohola ili tableta. Prevelika osetljivost mogla bi Devicu da dovede do neželjenih nuspojava. Brinite o sebi jer ste u razdoblju kada vam se neki simptomi mogu pogoršati.

Najbolji dan: 26. februar

Najlošiji dan: 28. februar

Vaga

Posao – Mogli biste sklopiti saradnju, kako biste brže ostvarili svoje ciljeve ili povećali interes tržišta za svoj rad. Pravne okolnosti ići će vam na ruku pa ćete dobivati potrebne dozvole i micati ograničenja.

Ljubav – Partneru će biti milije izlaziti vani s društvom, dok će vama biti potrebni izljevi pažnje ne biste li se osjetili voljenima. Ako ste u dugoj vezi, voljeni s vama ima ozbiljne namjere, no vi se još ne osjećate spremnima za brak i potomstvo.

Zdravlje – Prepustit ćete se brizi i strahovima. U svemu ćete vidjeti samo loše strane te svojim pesimizmom postati idealna meta raznim psihosomatskim smetnjama. Smanjite konzumacija crne kave, koja vas čini nervoznima.

Najbolji dan: 27. februar

Najlošiji dan: 2. mart

Škorpija 

Posao – Širićete zarazan entuzijazam, biti snalažljivi i inovativni. Radne kolege trebaće vaše usluge, a šefovi vaše znanje pa se nemojte izgovarati umorom nego idite u korak sa zbivanjima.

Ljubav – Nekima će ljubavni život biti usko povezan s poslovnom sredinom. Izvesna osoba mogla bi vas očarati svojim kvalitetima. Samci, znalački ćete iskoristiti omiljenost kod suprotnog pola, ali biste zbog neozbiljnosti mogli da propuste vrednu priliku.

Zdravlje – Pojačano ćete brinuti o sebi, popraviti zube ili obaviti neke pretrage kako biste skinuli sumnju s nekih bolesti. Uživaćete u kupovini i kozmetičkim tretmanima koji će samo istaknuti vašu prirodnu lepotu.

Najbolji dan: 1. mart

Najlošiji dan: 26. februar

Strelac 

Posao – Ugovarate li novi posao, a neko vas unapred traži da uložite određeni novčani iznos, pazite da se ne radi o prevari. Rešavate li stambene probleme ili ulažete u nekretnine, budite oprezni.

Ljubav – Uživajte u ljubavnom životu jer zvezde vam pripremaju priliku da doživite upravo ono o čemu maštate. Zauzete će partner iznova osvajati. Izvodiće vas na večere i dokazivati koliko mu je stalo do vas ili izraziti želju da postanete roditelji.

Zdravlje – Emotivni ste i uznemireni i skloni svađama. Nemate strpljenja za sve ono što vam pre nije smetalo. Zdravlje vam je osetljivo, nemate dovoljno energije pa vas umaraju poslovna i porodična zbivanja.

Najbolji dan: 4. mart

Najlošiji dan: 28. februar

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Jarac 

Posao – Ne odustajte od svojih ciljeva, jer baš sada možete doći do željenih ishoda. Bićete nenadmašni u organizaciji, provođenju zamisli u dela, trgovini i finansijskim poslovima i u kontaktima.

Ljubav – Pazite da ne izjavite ljubav osobi koja s vama nema ozbiljne namere ili da se ne grizete zbog ljubomore. Stalne veze prolaziće kroz razdoblje uspona i padova. Biće vam potrebno više strpljenja. Opterećivaće vas porodični i stambeni problemi.

Zdravlje – Niste u najboljem razdoblju, stoga je oprez više nego potreban. Čuvajte se probavnih tegoba, ali i s kostima i zubima. Trebaće vam više odmora i spavanja nego inače pa to pokušajte da omogućite sebi.

Najbolji dan: 26. februar

Najlošiji dan: 3. mart

Vodolija 

Posao – Uticajni pojedinci i poznanstva, odigraće pozitivnu ulogu u potrazi za poslom ili takmičenju za bolje radno mesto. Moguća je unosna poslovna prilika vezana uz premeštaj ili terenski rad u drugom gradu.

Ljubav – Samci, u odlučujućim ste danima za razvoj nove veze. Otvorite oči jer bi mogao da se dogodi obrt u ponašanju vaše simpatije. Počne li vas gledati i smeškati se, znajte da je došlo vreme da napravite prvi korak. Ženama je moguća trudnoća!

Zdravlje – Duševni mir nastojaćete da pronađete meditacijom i opuštanjem. Vežbe disanja pokazaće se efikasnim načinom za otklanjanje nervoze. Trebaće vam kretanje i društvo pa će zabave trajati do kasno u noć.

Najbolji dan: 28. februar

Najlošiji dan: 3. mart

Ribe 

Posao – Venera u polju novca obećava vam profitabilno poslovno razdoblje u kojem će znatno porasti i vaš ugled. Mogla bi vam sinuti odlična poslovna ideja koja će biti okrunjena finansijskim uspehom.

Ljubav – Ljubavni odnosi odišu kvalitetom, a neke od vas će manji problemi i brige još više zbližiti. Oduševiće vas prilika da sebe iskažete u novom svetlu erotičnosti i šarma. Odmaknućete se od partnera koji vas emotivno i intimno ne zadovoljava.

Zdravlje – Dobro raspoloženje i optimističan pogled na život neće dopustiti nikakvim zdravstvenim tegobama da vam pokvare ove dane. Promena frizure ili obnova garderobe podstaknuće bujicu komplimenata.

Najbolji dan: 1. mart

Najlošiji dan: 27. februar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro