Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Jarčevi, imunitet vam je slab! Ribe, zdravlje je stabilno!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Očekuje vas dinamična radna nedelja tokom koje dolazi do kraćeg poslovnog puta. Oblast komunikacije je naglašena i možete očekivati postizanje uspešnog poslovnog dogovora. Ukoliko ste zauzeti odnos se razvija na zadovoljavajući način. Imunitet nije najbolji, a očekuju vas hronični problemi sa kostima.

BIK

Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas povećan obim posla, kao i priliv finansija. Odnos sa bračnim partnerom nije zadovoljavajući. Voljena osoba je prilično neraspoložena, nesigurna, asocijalna. Ne deluje vam kao ista ona osoba sa kojom ste stupili u brak. Zdravstvena situacija je stabilna.

BLIZANCI

Planirate novi poslovni projekat. Nadređena osoba očekuje da imate istaknutu ulogu tokom realizacije planova. Fokusirani ste na finansije. Konačno stiže novac koji ste čekali. Zaljubljeni ste i sigurni u svoje emocije. Razmišljate o braku. Deluje vam kao normalan nastavak odnosa. Imunitet je slab.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Zabrinuti ste zbog ograničenog obima posla koji automatski dovodi do ograničene finansijske moći. Odnos sa bračnim partnerom nije najbolji. Imate utisak da drugoj strani uopšte nije stalo do braka i da je u braku samo forme radi. Totalno ste u pravu. Pripazite na ishranu, jer je digestivni sistem osetljiv.

LAV

Ukoliko se bavite privatnim biznisom zadovoljni ste kako se odvija saradnja sa inostranim saradnicima. Bračna partnerka vam deluje neraspoloženo tako da se trudite da saznate šta je uzrok tome. Želite da joj pomognete bez obzira kakav problem je u pitanju. Očekuju vas hronični problemi sa kostima ili pritiskom.

DEVICA

Očekuje vas veći, javni, poslovni uspeh. Smatrate da ste ga zaslužili s obzirom koliko ste truda i vremena uložili u posao. Bračni partner je neraspoložen i ima manjak samopouzdanja. Ne želite da se bakćete njegovim problemima jer ste fokusirani na obaveze prema deci. Muči vas loša cirkulacija i nestabilan pritisak.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Situacija na poslu je stabilna. Sve se odvija po planu bez ikakvih iznenađenja i teškoća. Zadovoljni ste finansijama i prilivom novca. U mislima vam je bivši partner. Obnavljate komunikaciju sa njim i priželjkujete da dođe do pomirenja. Imate utisak da će ovog puta odnos biti bolji. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Očekuje vas teška poslovna nedelja. Mnogo toga ćete započeti, mnoge stvari vam neće ići od ruke i on nekih planova ćete odustati. Zbog mnoštva poslovnih problema niste previše fokusirani na bračnu partnerku. Ona vas razume i strpljivo čeka da rešite probleme i da joj se posvetite. Bubrezi su osetljivi.

STRELAC

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Obaveze obavljate u radnoj, ali opuštenoj atmosferi. Zabrinuti ste zbog finansija. One su prilično ograničene, a vi niste navikli na situaciju da morate da isplanirate svaki trošak. Iz tog razloga emotivna sfera trpi odnosno u drugom je planu. Nedostaje vam kondicija.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Jako ste vredni, ambiciozni i pragmatični. Brzo mislite, brzo donosite odluke, a obaveze obavljate u najkraćem mogućem roku. Emotivni partner je prilično neraspoložen i u problemima. Vi ste optimista i verujete da će on uspeti da reši svoje probleme. Imunitet vam je slab. Gledajte da ga ojačate.

VODOLIJA

Jako ste zabrinuti zbog finansija. Iz tog razloga prednost dajete obavezama koja na najbrži način dovode do poboljšanja finansija. Prilično ste neraspoloženi pa čak i depresivni. Bračni partner je stabilniji od vas i pokušava da vas ohrabri i pomaže vam da imate realnu sliku starnosti. Očekuje vas glavobolja.

RIBE

Imate prilično odgovoran, ozbiljan i pragmatičan pristup poslu. Za vas je reč svetinja. Poslovnim saradnicima odgovara što mogu da se oslone na vas. Očekuje vas novo poznanstvo. Oboje ste prilično pasivni i nesigurni pa su velike šanse da ne dođe do nastavka druženja. Zdravlje je stabilno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro