Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Device, partner će vas razočarati! Vage, tuga i ljubavne dileme vas muče

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati sva priznanja koja zaslužujete. Kada je u pitanju ljubav, tokom ove nedelje vas ne očekuju veće promene. Na polju zdravlja dolazi faza koja je povoljna za oporavak i regenraciju ako ste u proteklom periodu imali bilo kakve probleme.

BIK

Jako dobra nedelja je pred vama. Sreća vas prati na poslu i sve vam ide od ruke. Mogla bi veoma lako da vam se desi i nova ljubav i to sa osobom koja je spremna za ozbiljnu vezu. Na polju zdravlja vas očekuje povoljan period da počnete da se bavite sportom i da dođete do bolje kondicije.

BLIZANCI

Očekuje vas faza u kojoj ćete biti napeti. Na poslovnom polju se brinete za svoju stabilnost. Kada je u pitanju polje ljubavi, imate nedoumice u vezi partnera. na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa prehladom, osetljiv stomak, bešika, jajnici kao i svi ženski organi. Posetite ginekologa.

RAK

Dobra nedelja je pred vama, pa ćete na poslovnom polju uspešno realizovati sve svoje planove. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom koju poznajete iz prošlosti. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim prolaznim tegobama vezanim za sinuse.

LAV

Finansije su vam u prvom planu tokom ove nedelje, pa se sada možete baviti planiranjem i organizacijom troškova. Na polju ljubavi ste nekako nezainteresovani za promene sada. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa grlom kao i sa štitnom žlezdom.

DEVICA

Nije vam povoljna nedelja za posao, imaćete dosta stresnih okolnosti ispred sebe sada. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete imati razočarenje u partnera i preteranu emotivnost. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi sa glavoboljom, nesvesticom kao i hroničan osećaj umora.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Nećete biti previše raspoloženi za važne poslovne promene tokom ove nedelje. Dajte sebi malo oduška. Na polju ljubavi vas očekuju dileme i moguće je neka tuga. Na polju zdravlja takođe teži period u kojem će vam i psiha biti malo na udaru, pa ćete biti skloni nervozi i depresiji koja bi mogla da vas prati.

ŠKORPIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imati stabilno i mirno stanje na poslu. U ljubavi ste spremni na manje rizike. Zadovoljni ste situacijom ako imate partnera. na polju zdravlja vas očekuje takođe dobro stanje. Možete da se nadate pozitivnoj nedelji u kojoj ćete u sebi imati dosta energije i snage.

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete na polju posla imati važne promene. Mogući su i neki stresovi. U ljubavi osećate da postoji doza udaljenosti ili vam neka očekivanja nisu ispunjena. Na polju zdravlja ste skloni problemima sa kostima, mogući su reuma, išijas i problemi sličnog tipa kod vas.

JARAC

Pred vama je faza u kojoj ćete na neki način imati dosta poslovnih promena i novih ponuda. Ljubav vam može doći iz inostranstva ili ćete imati neko putovanje sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje pretežno dobar period. Samo se potrudite da ne preterujete sa alkoholom i masnom hranom.

VODOLIJA

Očekuje vas faza tokom koje ćete na polju posla imati neke brige i probleme, pre svega na polju finansija. Kada je u pitanju ljubav, skloni ste tome da sumnjate u voljenu osobu. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni manjim problemima i upalama vezanim za urogenitalni trakt.

RIBE

Pred vama je period koji vam na poslovnom polju može doneti brige i probleme. Kada je u pitanju ljubav, imate osećaj da voljena osoba nije zadovoljna i teško dopirete do nje. Na polju zdravlja vas očekuje faza koja vam može doneti probleme sa bubrezima kao i opštu oslabljenost organizma.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro