Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Device, ljubavna situacija je komplikovana! Jarčevi, očekuje vas zanimljivo poznanstvo!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Možete da očekujete da ćete imati kraći predah od posla tokom ove faze. Na polju ljubavi vas očekuju veoma zanimljiva dešavanja sa nekom osobom koja je pozitivna i energična. Kada je u pitanju zdravlje mogli biste da povedete računa o mnjim problemima vezanim za osetljive oči ali i moguće povećanje dioptrije ili druge probleme sa vidom. Nervni sistem je takođe osetljiv.

BIK

Ukoliko se bavite privatnim poslom trenutna faza vam nije najpovoljnija za važne odluke. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete manji pritisak od strane partnera. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi vezani za želudačnu kiselinu, probavu i generalno osetljiv stomak. Pored toga, ženskim pripadnicima ovog znaka se savetuje redovna ginekološka kontrola.

BLIZANCI

Ukoliko budete požurivali neke stvari, poslovna situacija neće biti baš sjajna. Ljubavne avanture koje ste imali do sada se nastavljaju, očekuju vas zanimljivi trenuci i lepa poznanstva. Povedite računa o mogućim problemima vezanim za glavobolju, nedostatak koncentracije ali isto tako i o problemima sa zglobovima pogottovo u predelu ruku.

RAK

Očekuje vas poboljšanje finansija, pa ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Na polju ljubavi vas očekuje neko dvoumljenje, moguće je da niste sasvim sigurni u neku odluku. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi zbog nezdrave ili neredovne ishrane, a u ovoj fazi ste skloni i gojenju. Preporuka je da malo više obratite pažnju na neke navike koje imate.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Imate mnogo energije i velika očekivanja, pa povedite računa da ne preterate u nekim stvarima. Kada je u pitanju ljubav, očekuju vas jako lepi trenuci sa osobom koju volite. Na polju zdravlja su mogući problemi sa migrenom ali i sa povišenim krvnim pritiskom, pogotovo ako ste već imali takve smetnje. Pored toga, obratite pažnju i na povišenu temperaturu.

DEVICA

Niste preterano zainteresovani za poslovne aktivnosti, pa je moguće da ćete više nekako izbegavati obaveze. Ljubavna situacija je komplikovana jer donosite odluke van razuma. Povedite računa kada je u pitanju nesanica koja vas prati… Psihički ste preopterećeni, nervozni, pa se takvo stanje odražava na celo vaše zdravlje. Nađite način da se opustite.

VAGA

Vas ne očekuju preterano značajne promene ili dešavanja na poslovnom planu u ovom periodu. Na polju ljubavi vam dolaze nova iskustva sa osobom koju već poznajete. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete manje smetnje vezane za cirkulaciju, predeo nogu, stopala kao i nožnih zglobova. Preporuka je da povećate unos kalcijuma i ostalih minerala.

ŠKORPIJA

Ambiciozni ste i želite da se dokažete ali imate manje nesporazume sa nadređenima. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja i početak ozbiljne veze. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za kičmu kao i donji deo leđa. Pored toga ne biste trebali da imate neke značajne smetnje. Potrudite se da ne podižete nikakav težak teret.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Pravite jedan korak napred, a dva nazad kada je u pitanju posao. Najbolje je da malo odmorite. Ljubavna situacija je veoma interesantna, imate raznoliku ponudu. Povedite računa o mogućim hroničnim smetnjama koje vas muče, a najviše kada je holesterol u pitanju… Potrudite se da izbegavate unos masne hrane, alkohola ali i sa slatkišima nemojte da preterujete.

JARAC

Zadovoljni ste jer su vam finansije iz dana u dan sve bolje. Na polju ljubavi vas očekuje jedno zanimljivo i strastveno poznanstvo sa osobom koja ima jak Mars u horoskopu. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o mogućim problemima sa krvotokom. Generalno imate mnogo energije i ne biste trebali da imate neke veće smetnje na ovom planu.

VODOLIJA

Nemate baš najbolju komunikaciju sa poslovnim partnerom, što vas u velikoj meri remeti. Kada je u pitanju ljubav pred vama je lep period, uživaćete u romantičnim trenucima. Na polju zdravlja povedite računa o problemima sa urinarnim traktom, bubrezima pogotovo. Pored toga, naglašeni su i mogući problemi sa ušima, očima i svim parnim organima.

RIBE

Ostvarujete odlične rezultate na poslovnom planu i zadovoljni ste sobom. Ljubavna situacija je dobra, osećate se voljeno pored svog partnera i nemate potrebu da bilo šta menjate. Povedite računa o manjim problemima vezanim za pad imuniteta… Potrudite se da povećate unos vitamina, da više odmarate i redovnije jedete kako bi osnažili svoj organizam.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro