Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, imaćete šansu za tajnu vezu! Device, pokazujete nezadovoljstvo u vezi

Astro
0
Photo: pixabay.com

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh. Ne propustite ono što vas čeka!

——————– Sponsored ——————–

OVAN

Nepovoljan je period ispred vas. Možete da očekujete da ćete na polju posla imati neke komplikacije. Kada je u pitanju ljubav očekuju vas svađe i prepirke sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su ispred vas problemi sa nervozom, sa čestim glavoboljama kao i tegobe koje su vezane za oči, vid, probleme sa sinusima itd.

BIK

Dosta toga na polju posla neće ići onako kako očekujete. Moguće je da će vam trebati dosta vremena da neke probleme rešite. Na polju ljubavi vas očekuje šansa za tajnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje možete da budete skloni padu energije, prati vas pospanost kao i tegobe koje su vezane za nizak pritisak, malaksalost, umor.

BLIZANCI

Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku da menjate i poboljšate odnos sa saradnicima. Pred vama je faza u kojoj ćete imati nova dešavanja na ljubavnom planu, okrenuti ste novim poznanstvima. Na polju zdravlja možete da budete skloni manjim problemima sa nervozom ili tegobama koje vam dolaze psihosomatski, na nervnoj bazi.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Težite tome da se u poslovnom okruženju sada prikažete kao dominantna figura, na neki način vam je važno da dokažete svoje sposobnosti. U ljubavi za sada nemate veće promene. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete tegobe koje su vezane za kičmu, leđa, kosti ali su mogući i problemi sa povišenim krvnim pritiskom.

LAV

Imaćete dosta sreće na poslovnom polju. Sve ono šo budete želeli da postignete, biće moguće sada. Na polju emocija sada ne želite dosadu, skloni ste avanturama i prolaznim vezama. Kada je u pitanju zdravlje generalno nemate veće probleme. Osećate se dobro. Prija vam bavljenje sportom, rekreacijom i svaki oblik fizičke aktivnosti.

DEVICA

Imate dosta stresa u poslovnom okruženju, zbog čega svakako niste preterano zadovoljni. Kada je u pitanju ljubav, pokazujete veliko nezadovoljstvo ka voljenoj osobi. Na polju zdravlja vas očekuje pad imuniteta, sklonost ka prehladi, mogući problemi sa infekcijama, virusima, bakterijama i upalnim stanjima takođe. Posetite lekara.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje poteškoće vezane za odnos sa saradnicima. Na polju ljubavi ste spremni da se posvetite voljenoj osobi i da joj pružite sve. Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni hormonalnim smetnjama, ginekološkim tegobama kao i problemima koju su vezani za kožnja oboljenja. Pazite se.

ŠKORPIJA

Aktivni ste na poslovnom planu i veoma vam je važno da ostvarite sve svoje ambicije. Na polju ljubavi vam sada vlada usporena situacija u kojoj niste okrenuti promenama. Kada je u pitanju zdravlje, trebali biste da vodite više računa o sebi, da povećate unos vitamina i da posetite lekara. Možete da budete podložni novim problemima.

STRELAC

Na polju posla vas očekuje dobar period, svaki rizik koji preduzmete će vam se isplatiti. Kada su u pitanju emocije, otvoreni ste i spremni da voljenoj osobo pokažete svoju ljubav. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da imate manje tegobe vezane za kardiovaskularni sistem koji boi mogao da vam bude u ovom periodu osetljiv.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Povedite računa o novim poslovnim dešavanjima, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Na polju ljubavi vas očekuju strastveni i lepi trenuci sa osobom do koje vam je stalo. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete manje poteškoće sa stomakom i probavom. Pazite šta jedete i čuvajte se mogućeg trovanja ili stomačnog virusa.

VODOLIJA

Očekuje vas period u kojem ćete veoma lako donositi nove poslovne odluke. Komunikacija sa voljenom osobom će postati sve bolja pa ćete imati priliku da neke probleme od pre rešite. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete moguće probleme vezane za alergijske reakcije, osipe ili neki drugi vid problema vezan za kožu.

RIBE

Kada je u pitanju posao možete da očekujete pozitivne promene i novi priliv novca. Na polju ljubavi nećete biti preterano angažovani jer vam je posao na prvom mestu. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete generalno stabilno stanje. Jedina slaba tačka sada može da vam bude vezana za zdravlje zuba i desni.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro