Pretraži

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovi, čeka vas veza sa strastvenom osobom! Jarčevi, pred vama su razočarenja i dileme!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

Generalno vlada povoljan period za putovanja kod vas. Imaćete sreće na polju posla. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete priliku za avanturu u kojoj će biti i emocija. Na polju zdravlja vas očekuje dobro stanje, imaćete dosta energije i nećete imati većih problema. Možete da očekujete da će vam prijati bavljenje sportom i fizičkom aktivnošću.

BIK

Možete da očekujete da ćete imati poboljšanje finansija i da ćete imati sreće na polju posla. Na polju emocija možete da očekujete priliku za ozbiljnu vezu sa strastvenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete poboljšanje i regeneraciju. Ako ste pod nekom terapijom ona bi mogla sada da počne da daje odgovarajuće rezultate.

BLIZANCI

Ukoliko tokom ove nedelje sklopite neki dogovor o poslu, bićete zadovoljni na duže staze. Na polju ljubavi ćete uspeti da rešite neke nesporazume koje ste imali sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje moguće je da ćete imati probleme sa koncentracijom, malaksalošću ali i da će vas pratiti tegobe vezane za bubrege takođe.

RAK

Pred vama je povoljna faza za rešavanje svih poslovnih problema. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete promene u ponašanju partnera. Na polju zdravlja vas očekuje prilika da dođete do oporavka. Vreme je da jačate svoj imunitet i da povećate unos vitamina i minerala. Izbegavajte preterano naprezanje i radite samo ono što vam prija.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

Moguće je da ćete u drugoj polovini ovog perioda imati neke probleme na poslu, promene vas na ovom polju očekuju. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete novu vezu. Na polju zdravlja vas očekuju hronični problemi vezani za srce, pritisak, donji deo leđa kao i za oči. Sada se aktivirajus ev vaše slabe tačke pa je važno da budete oprezni.

DEVICA

Pred vama je period u kojem možete da ostvarite poboljšanje na polju privatnog posla. Možete da očekujete pozitivne promene na polju ljubavi i razmišljanje o deci. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa probavom, stomak vam je osetljiv i moguće je da vam neće prijati baš sva hrana. Vreme je da mislite na sebe i svoje zdravlje više.

VAGA

Pred vama je period u kojem možete da imate novu, zanimljivu poslovnu ponudu. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete stabilno stanje sa partnerom. Na polju zdravlja su mogući problemi sa disajnim putevima, sinusima, plućima, moguća je prehlada, grip a takođe je težak period i ako bolujete od astme. Pazite na sebe.

ŠKORPIJA

Bićete zadovoljni jer će vam se trud isplatiti, očekuje vas novčano poboljšanje. Na polju ljubavi je moguće zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je starija od vas. Kada je u pitanju zdravlje, tokom ove faze možete da budete skloni gojenju pa je važno da pocdete računa o ishrani. Mogući su i problemi sa grlom, upalama i infekcijama koje zahvataju grlo.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu uspeti da dokažete svoju efikasnost. Kada je u pitanju ljubav težite stabilnim i ozbiljnim vezama, želite ono pravo. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa glavoboljom, nesvesticom, niskim pritiskom. Nepovoljan je period ako imate probleme sa migrenom. Posavetujte se sa lekarom.

JARAC

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu malo teže obavljati osnovne poslovne obaveze. Na polju ljubavi vas očekuje faza koja može da vam donese neke dileme i razočarenja. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period u kojem ćete biti generalno malaksali, oslabljeni, mogući su i problemi zbog hroničnog umora. Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA

Nećete uspeti da realizujete sve svoje planove tokom ove faze moguće je da ćete biti dosta usporeni. Na polju ljubavi nećete biti zadovoljni, a moguće i da partner nešto skriva od vas. Kada je u pitanju zdravlje problemi sa nervnim sistemom su naglašeni, kao i sa cirkulacijom, nogama, stopalima, zglobovima ali i sa srcem.

RIBE

Možete da očekujete priliku da ostvarite poslovno napredovanje koje će vam biti značajno. Na polju ljubavi sve ide onako kako ste želeli i zadovoljni ste. Kada je u pitanju zdravlje mogli bi da budete skloni problemima sa kičmom, zubima, kostima. Česta ukočenost vas prati kao i bolovi u leđima. Posavetujte se sa fizioterapeutom oko toga.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro