Pretraži

NA OVO SE ČEKALO 225 GODINA! Evo šta vam donosi ulazak Plutona u Vodoliju

Astro
0
Photo: pixabay.com

Astrološki gledano, neke planete se kreću prilično brzo, poput Merkura i Venere, obilazeći svih 12 horoskopskih znakova više puta godišnje. S druge strane, Plutonu je potrebno puno vremena u orbiti oko Sunca, kao planeta koja je najdalja u našem Sunčevom sistemu.  1. marta, prvi put posle više od 225 godina, Pluton prelazi u ekscentričnu i revolucionarnu Vodoliju. Ovo je velika stvar u astro-svetu, a evo na šta ukazuje prema astrologu i holističkom psihijatru Kejsi Bad.

Pluton je u znaku strukturiranog i ozbiljnog Jarca već 15 godina, a sada je konačno došlo vreme da patuljasta planeta krene u novi znak: Vodolija. Za mindbodygreen astrološkinja objašnjava da se Pluton odnosi na teme oko transformacije, moći, kontrole, odlučnosti, strasti, istrajnosti i intenziteta. " Pluton je takođe povezan sa rođenjem, smrću, seksom, psihologijom i tabu temama", dodaje ona. Kao takav, praktično sve aspekte našeg života će na neki način dotaknuti ovaj tranzit koji se dešava jednom u životu.

"Kada je Pluton bio u Jarcu, videli smo veliku evoluciju i transformaciju, kao i teme kontrole i borbe za moć u oblastima života Jarca, objašnjava Bad. Razmislite o procvatu onlajn poslovanja, velikim promenama i regulativi i pandemiji.

Sada, kada Pluton stupa na pozornicu Vodolije 23. marta, to predstavlja novu paradigmu koja je skoro suprotna Jarčevoj energiji usmerenoj na poslovanje i dostignuća. Kako astrološkinja primećuje, "Vodolija se bavi slobodom, fleksibilnošću, idealizmom, napretkom, društvenom jednakošću, nadom, inspiracijom i odlaskom od tradicije", dodajući da je ovaj znak povezan i sa tehnologijom, naukom, promenama, humanitarizmom, socijalnom pravdom i reformama , inovacijama…

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Vodolija je revolucionarna energija, dok je Jarac više energija ostajanja u zoni komfora. "Kada Pluton pređe u Vodoliju možemo očekivati da sve teme Vodolije dođu više u fokus, lično i kolektivno.

Teme koje možemo očekivati dok je Pluton u Vodoliji su nastavak evolucije nauke i tehnologije, bilo da je to veštačka inteligencija, virtuelna stvarnost ili društveni mediji. "Možda se čini da je tlo nestabilno (na neki način) dugi niz godina, ali to će na kraju biti vreme dubokih promena i napretka, podstaknuto vizionarskim impulsima i nadom u bolju budućnost čovečanstva", objašnjava Kejsi Bad.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro