Pretraži

MLAD MESEC U LAVU: Evo šta ovaj astro fenomen donosi svakom znaku

Astro
0
Photo: pixabay.com

Dobro je što ovaj mesec kreće odmah sa mladim Mesecom i Venerom, Marsom, Mesecom i Suncem u Lavu. Kako će Uran iz Bika praviti kvadrat sa Suncem, Mesecom i Venerom iz Lava to bi moglo da nam donese iznenadne preokrete na polju emocija, ljubavi, porodice, posla, zdravlja i još drugih životnih aspekata što zavisi od vaše lične natalne karte. Vrlo je značajno što Merkur kreće direktno iz retrogradnog hoda pa će svima nekako laknuti i moći će da se lakše dogovore ili završe nešto što su čekali.

——————– Sponsored ——————–

Venera i Mars će veći deo meseca biti u Lavu pa tu mogu sreću u ljubavi imati vatreni i vazdušni znaci. Jupiter, planeta sreće i lepih dešavanja, optimizma, biznisa, putovanja, filozofije, itd. kreće napokon direktno 11. avgusta pa sve što je bilo pod nekim blokadama sada kreće u mnogo boljoj energiji. Uran, planeta stvaralaštva, intelektualnih radova, pronalaska, neobičnih i nesvakidašnjih stvari, koji štiti nervni sistem i mozak, kreće retrogradno u Biku od 11. avgusta do 10. januara 2020. godine, gde će nas vratiti na praktičnost i razna dešavanja koja nosi ambijent Bika, piše astrolog Željka Knežević.Od 18. avgusta do kraja meseca čak pet planeta tranzitiraće kroz Devicu, a to su: Mars, Venera, Sunce, Merkur i Mesec pa će tražiti od nas da se preispitamo gde pravimo greške. U tom periodu treba da dobro i racionalno razmislimo. Kako razmisliti kada je strast, ljubav i emocija u pitanju? Mnogim osobama to nikako ne odgovara. Generalno gledano ovaj avgust će biti dosta vatren i na kraju razuman mesec.

Ovako će pojedinačni znaci proći  sa ovim mladim Mesecom u Lavu 1. avgusta i šta mogu da očekuju od avgusta 2019. godine:

OVAN

Ovog meseca iz vas prosto isijava lepota i partner vas obasipa beskrajnom ljubavlju koja na vas deluje da zračite ispunjeno i zadovoljno. Sami sebi se sviđate. Što se tiče posla, i tu se odražava vaša sreća i lepota pa vam šef toleriše kašnjenja na posao. Pojedini Ovnovi baš mogu imati zavidne kolege pa će se žaliti. Ne obraćajte puno pažnje, uradite šta vama pripada, a moguće je da i vaš rad dođe do izražaja i nagrade tj. pohvale. Slobodni Ovnovi baš ovog meseca mogu naći srodnu dušu, a to može biti neko iz kruga prijatelja. Ovaj Mlad Mesec pozitivno utiče na vas. Što se tiče zdravlja, usled nedostatka vitamina i minerala možete imati razne posledice pa ih koristite.

BIK

Odavno se čaša prelila, a partner je ovaj put zasigurno doneo odluku i vama će mnogo trebati da ga odljutite ili da povratite njegovo poverenje koje je mnogo narušeno. Pod hitno treba da promenite način ophođenja prema partneru, jer će vam trebati dosta meseci, pa čak i godina da se iskupite. Pojedini Bikovi sada mogu i da donesu odluku da se raziđu. Slobodni bi mogli u drugoj polovini meseca da upoznaju potencijalnog partnera. Poslovno bi trebalo da uživate jer imate dobru kondiciju, a pojedinima, ako su bili na nekoj zameni, rezultati nisu zadovoljavajući kako se očekivalo od vas. Mnogi zadaci nisu urađeni što i vi znate, a čak ni ovo radno mesto vam se ne dopada pa se niste ni trudili. Vi osećate da su mnogi na vas ljubomorni što ne mora biti tačno, zato dobro razmislite. Što se zdravlja tiče, bitno je da ste u dobroj kondiciji i da se zdravo hranite.

BLIZANCI

Od samog početka i mladog Meseca vama je predivno sa vašim partnerom pa uživate u svakom trenutku. Mnogo emocija se pokrenulo kod Blizanaca pa iako ste svesni da zaljubljenost ne traje večno, kod vas će ona trajati i dalje u razumnijem i stabilnijem periodu. Nema potrebe za strahom da će ova ljubav da se ugasi. Prepustite se uživanju i dugotrajnim emocijama. Poslovno vi imate toliko obaveza pa nikada ne stignete da sve završite, ali zbog toga nema potrebe da se nervirate već budite strpljivi. Sada nije vreme da se oslanjate ni na koga već rasporedite i organizujte sve do tančina i preuzmite odgovornost. Mnogi Blizanci se mogu osećati pritisnuti sa raznim obavezama, ali ipak vi znate sve da uradite i bez nečije pomoći. Što se tiče zdravlja, možete se osećati iscrpljeno, umorno, tužno pa dozvolite sebi i nečiju podršku da vam bude bolje.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

RAK

Ljubav i emocije su kod vas uvek na prvom mestu, bili mladi ili stariji, to je uvek važilo za neko pravilo. Mnogi Rakovi sada se mogu dublje preispitivati da li je vaša ljubav prava i iskrena ili vas je vremenom zaobišla i nestala iz dubine duše. Sada se pitate kako izgleda kada patite zbog ljubavi i da li se to vama dešava, dok pojedini žele tu emociju i da dožive. Velika rasejanost i stres može da poremeti vaše porodične i poslovne oblasti što nikako nije dobro. Potrebno je da krenete na neki odmor, relaksaciju i meditaciju da bi malo više mogli da se smirite . Više spavajte i odmarajte. Pojedini Rakovi mogu imati probleme sa kašljem i disajnim putevima.

LAV

Ovo je vaš mesec i vi treba da se osećate dobro. Pojedini Lavovi imaju strah da svom partneru iznesu šta misle i osećaju da partner ne bi odreagovao burno ili pokvario njihovu harmoniju. Kod vas je uglavnom prisutna nesigurnost sa partnerom u ljubavi. Pojedini Lavovi mogu svoju neku dugogodišnju vezu baš u ovom mesecu prekinuti. Iako je oboma teško, shvatate da je tako najbolje. Da biste izbegli neko nezadovoljstvo i nervozu, provodite vreme sa dragim ljudima i nekim relaksacijama koje vama prijaju. Poslovni i finansijski aspekti kreću na bolje od sredine meseca i krajem meseca. Od prošlih poslova sada se oporavljate. Mnogi Lavovi imaju dosta oslabljen imunitet pa se treba čuvati prehlade.

DEVICA

Kod vas se dešava gubitak motivacije i svakodnevni posao vas ne čini srećnim i zadovoljnim. Naprotiv, želite da ga menjate jer vas ubija svakodnevna rutina. Emotivno u vašoj vezi je došlo do zasićenja pa popričajte sa partnerom jer on ima dosta mogućnosti da se pokrene sa drugom osobom koja se nudi. Pojedine osobe mogu uspešno da sede na dve stolice, ali to nije dobro za vašeg partnera, a ni pošteno sa vaše strane. Vi ste važili za jako lepu i zgodnu osobu koja je dobijala dosta pohvala i komplimenata, a u poslednjim mesecima ste se mnogo opustili usled sedenja, unošenja nezdrave ishrane, pušenja, alkohola i izlazaka koji vam štete. Vreme je da se vratite u svoje prvobitno stanje da biste ponovo bili srećniji.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

VAGA

Kod vas se dešavaju mnoge poslovne zavrzlame i moguće je da ne bude sve onako kako ste vi očekivali. Pojedine Vage mogu i da uspeju, ali ne svojim trudom već spletom srećnih okolnosti. Sada nije vreme za veće poslove pa se opustite i sačekajte svoju priliku za uspeh. Emotivno dajete sve da budete srećni u vezi ili braku ili da sretnete srodnu dušu, a  nikako da krene nekim boljim tokom. Mnoge osobe su dosta iscrpljene pa žele da dignu ruke od svega i pobegnu glavom bez obzira. Vi ste se prosto pomirili sa tim da je život borba. Pojedine Vage mogu emotivno biti mnogo bolje u drugoj polovini meseca. Što se zdravlja tiče, nagasak je na grlu i alergijama pa svakako treba da se obratite lekaru da ne pređe u hronično stanje.

ŠKORPIJA

Mnoge Škorpije imaju povoda za slavlje jer su uspele poslovno sve da realizuju što su planirale. Još nije vreme za veće opuštanje, jer sledi mnogo više posla i obaveza. Pojedine osobe mogu imati i prekovremene poslove pa se spremite energetski da sve izgurate i završite do kraja. Sledi veći priliv novca. Emotivno može se desiti da osoba koja se vama sviđa i koju obožavate to i ne primeti. Sada je vreme da se više ne patite i čekate već da potražite novu ljubav. Treba da zapamtite da ništa ne može na silu, čak i neke prijateljske emocije nisu uzvraćene pa i to dobro sagledajte. Zdravstveno ne predstoje veći problemi. Ako imate problem sa nesanicom, na tom polju nešto preduzmite prirodnim preparatima.
 
STRELAC

Poslovno se kod vas dešavaju velike stvari, pa se malo i pribojavate da li možete sve sami da uradite. Svakako možete pozvati i angažovati prijatelje da vam pomognu. Vi imate urođeni optimizam pa ga sada pokrenite. Nema mesta za strah i paniku. Emotivno je moguće da ste u nekim zategnutim odnosima, pa čak i u svađi sa partnerom. Pokušajte da prevaziđete svađu zajedničkim naporima i kompromisom. Ako ste privukli sličnog partnera, onda neko mora da se promeni ako želite da veza uspe. Ne opterećujte se nebitnim stvarima, više se opuštajte da biste izbegli eventualne glavobolje i zdravstvene probleme. Šetajte u prirodi i dišite duboko.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

JARAC

Vi na poslu imate dobrog kolegu koji je podmetnuo sebe dok ste bili odsutni pa je posao završen. Mnoge osobe sada imaju zajedljiv stav prema vama i zle misli. Nema potrebe da se dokazujete, pametnije je sačekati da istina izađe na videlo. Emotivno sa partnerom ste veseli i lepo se provodite, jer je on rešio da ispuni vaš san i krene sa vama u razne avanture. Pojedini Jarčevi su zaslužili sreću sa partnerom nakon dugogodišnje samoće. Radujte se, putujte, uživajte sa partnerom. Kada je zdravlje u pitanju, možete imati problem zbog promene klime i ne preterujte sa iscrpljivanjem vašeg organizma već se adaptirajte uz upustva vašeg lekara. Više odmarajte.

VODOLIJA

Od vas se poslovno očekuje da date sve od sebe i da uspete. Ako radite u nekom kolektivu, onda nemojte zatajiti da ne biste izneverili kolege. Posle svega vas čeka iznenađenje koje vam oni pripremaju. Velika sreća vas može zapljusnuti jer imate takve osobe oko sebe. Bitno je da ste svi složni i da radite i delite zadatke. Emotivno je nešto manje srećan period, posebno ako vas je partner poslednji razočarao, pa nemate poverenja za dalje. Teško vam je da dozvolite da vam se neko približi. Mnoge Vodolije, koliko god da se trude, ne mogu da izbegnu sve češće prepreke pa ni sami niste u stanju da izađete iz začaranog kruga. Zdravstveno bi bilo bitno da se više bavite fizičkim aktivnostima.

RIBE

Poslovni aspekt je monoton i jednoličan pa se trudite da se više družite sa zanimljivim ljudima. Pojedine Ribe su na poslu samo zato da bi zaradile platu. Ponašate se kao da ste najveći prijatelj svima, a jedva čekate da završite posao i odete kući. Emotivno ste srećni i zadovoljni sa svojim partnerom i ne dozvoljavate nikome da vam se meša u život. Pojedine Ribe imaju novu vezu u kojoj takođe uživaju. Mnoge Ribe sada putuju i uživaju u svojoj ljubavi sa partnerom. Što se zdravlja tiče, ako se ne hranite normalno onda organizam trpi, pa možete biti umorni i pospani. Hranite se pravilno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro