Pretraži

MESEČNI KINESKI HOROSKOP ZA MART: Nekoga čeka jako uspešno vreme, dok će neko morati posebno da bude na oprezu!

Astro
0
sreća, par, horoskop, astro, leto, more
Foto: WALTER ZERLA / ImageSource / Profimedia

Mesečni kineski horoskop za mart 2023. godine otkriva šta nas očekuje na početku proleća!Pacov – Trebalo bi da se fokusirate na svoju unutrašnju snagu. Pazite na svoje finansije, vaš nemar može rezultirati velikim troškovima. Ne dozvolite da emocije zasene um: dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete. Budite kreativni, to će vam dati snagu i motivaciju da nastavite dalje.
Bivo – Polako ali sigurno idete ka svom cilju. Ne dozvolite da vas zaustavi činjenica da rezultati još uvek nisu uočljivi – nastavite da se trudite. Pažljivo postavite svoje prioritete. Pustite suvišno u korist važnog. Nikome ne zavidite i naučite da priznate svoje greške.

Tigar – Novi mesec će doneti nove mogućnosti. Svaka promena u karijeri će vam koristiti. Prihvatite ponude da promenite posao ili poziciju ukoliko vam je potreban promena. Kontrolišite svoje troškove – sada nije najbolje vreme za preveliku potrošnju. U romantičnoj vezi, vaši postupci mogu biti protiv vaših misli, što će zbuniti vašeg partnera. Objasnite kako se osećate, piše Sensa.

Zec – Biće to uspešan mesec u svakom pogledu. U svom profesionalnom životu konačno ćete pronaći značenje koje će vam omogućiti da nastavite dalje. I u finansijskom sektoru je sve stabilno, ali novac koji zaradite više od uobičajenog bolje je ne trošiti, već sačuvati za buduće veće troškove. Svaki poduhvat ovog meseca biće uspešan. Usamljeni ljudi imaju sve šanse da pronađu svoju ljubav.

Foto: Oleksii Hrecheniuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Foto: Oleksii Hrecheniuk / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Zmaj – Suočićete se sa razočarenjem, koje će biti potrebno neko vreme da prihvatite. Ovo će uticati na vaše stanje, ali zapamtiteda se Sunce uvek krije iza oblaka, a nove nade će vrlo brzo ući u vaš život. Ne pokušavajte da kontrolišete ono što nije u vašoj kontroli, kao što su misli i postupci drugih ljudi. Fokusirajte se na posao, pogotovo jer ćete tamo morati da zapamtite veštine na koje ste odavno zaboravili.
Zmija – Ovaj mesec neće biti tako spokojan kao prošli. Razumevanje vaših grešaka pružiće vam nove mogućnosti za rast. Samo vi ste glavni razlog vaših pobeda i neuspeha. Slušajte savete, prijateljska podrška vam je sada veoma neophodna. Pazite šta i kako govorite – vaše reči mogu da povrede najbliže.

Konj – Ovog meseca imate mnogo toga da razumete o sebi. A kakve zaključke isključite to će uticati na sudbinu. Sada će i manje odluke imati velike posledice po vas, zato ne dozvolite neozbiljnost i lakomislenost. Uspeh na profesionalnom planu doneće timski rad. Usamljene čeka prijatno poznanstvo, ali oni koji su dugo u vezi mogu biti na ivici raskida. Razmislite koliko vam je važan partner.

Koza – Proleće će sa sobom doneti duh obnavljanja. Ovo se odnosi na sve u vašem životu: od eksperimentisanja sa izgledom do stvaranja novih veza u profesionalnom polju. Pred vama će biti neke zaista dobre prilike, ali ne pokušavajte da prihvatite neizmernost. U ličnim odnosima, prvi utisak može biti veoma varljiv, pa nemojte žuriti sa zaključcima.

Majmun – U prošlosti ćete dobiti važne potvrde vaše ispravnosti. Pored moralne satisfakcije, ovo će vam doneti nove finansijske mogućnosti. Budite pažljivi prema svom zdravlju, odbacite loše navike. U romantičnoj vezi, idealizacija partnera može se pokazati razočaravajućim, budite iskreni prema sebi i prema drugima. Nemojte postavljati prevelika očekivanja.

 

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

 

Petao – Ostanite mirni u svakoj situaciji. Budite oprezni sa kupovinom – nepromišljene kupovine vam neće doneti radost. U romantičnim vezama važno je da pokažete svoja osećanja. Ukoliko ne bude baš kako ste želeli, vrlo brzo će nova ljubav ući u vaš život.

Pas – U profesionalnim aktivnostima, promena gledišta će dati novu inspiraciju i doneti dobre rezultate. Zanemarite kritike, istina je na vašoj strani. Vaša lična privlačnost je sada posebno velika, ali pazite kome poklanjate srce.

Svinja – Nalet energije koji ćete doživeti ovog meseca udahnut će novi život vašim starim projektima. Svaka nova informacija će naknadno otvoriti nove perspektive. Ne odbijajte da učestvujete u kreativnim ili društvenim događajima, ovo će vas ispuniti inspiracijom i omogućiti vam da steknete nova poznanstva. Ne zadržavajte se na greškama iz prošlosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro