Pretraži

MESEČNI HOROSKOP: Lavovi, uživaćete u zabavnim trenucima sa partnerom! Vodolije, mart je mesec ispunjenja ljubavnih želja!

Astro
0
Photo: pixabay.com

OVAN

POSAO: Potpuno ste usmereni na posao, a pritisak traje već neko vreme. To vas dovodi u stanje velike napetosti, što će se odraziti ne samo na vaš odnos sa nadređenima, kolegama, već i na posao koji obavljate. Neophodan vam je odmor, stoga popričajte sa saradnicima, kako biste rasporedili svoje obaveze i na druge. Olakšajte sebi, ako već imate priliku. Najviše imate poverenja u svoj rad, ali ste i sami svesni da ne možete da stignete da obavite sve što ste na sebe preuzeli. Ipak, ovaj mesec će biti izuzetno plodan, pa ćete uspeti i da realizujete i projekte koje ste ranije započeli. Ukoliko ipak niste zadovoljni ovim poslom, sačekajte povoljniji momenat za promene, bilo da ste hteli razgovor sa nadređenim o promeni radnog mesta ili se vaše razmišljanje bazira na odlazak u drugu firmu.
LJUBAV: U vezi je zavladala monotonija, koja već traje neko vreme. Nezadovoljni ste takvim odnosom. Partner se povukao u sebe i više ne deli svoje misli i osećanja sa vama. Izgubio se sklad, nema lepih trenutaka u odnosu. Vi ne nalazite rešenje, pa ovakav odnos već traje određeno vreme. Sumnjate u njegova osećanja. Ipak, razgovor sve rešava, iznesite mu vaše sumnje. Iznenadićete se reakcijom, ali na pozitivan način. Možda i njemu nedostaje ranija bliskost. Slobodni Ovnovi imaju šansu da preko prijatelja, saradnika upoznaju osobu koja će im privući pažnju. Biće vrlo zainteresovani da započnu odnos koji će biti više od prijateljstva. Samo sigurnim koracima napred! Neće doživeti poraz.
ZDRAVLJE: Nervozni ste, loše spavate, što dovodi do umora i pada imuniteta.

BIK

POSAO: Poslove koje ste ranije započeli, koje niste mogli da rešite ili ste nailazili na odlaganje, sada uspevate da realizujete. Međutim, nije prilika za rad na nekim novim poslovnim projektima. Zbog toga ćete biti prilično napeti. Za vas je bolje da napravite plan realizacije, ali da smireno odložite početak istog ili da inicijativu prepustite nekom u koga imate maksimalno poverenje. Svakako ovaj mesec donosi više rada da biste postigli uspeh. Finansijska stabilnost je dosta naglašena, nećete imati veće izdatke, iako bi trebalo da se ograničite na pozajmljivanje novca. Naročito se to odnosi na osobe koje su iz vašeg okruženja, koje su vam bliske.
LJUBAV: Ako ste u dugogodišnjoj vezi, doživećete harmoniju i mir sa svojim partnerom. Imate priliku da svoju vezu učinite intenzivnijom i snažnijom. Možete očekivati i romantičan gest od svog partnera. I vi sami ćete želeti da ga impresionirate i u tome ćete i uspeti. Donećete zajedn vrlo važne odluke. Moguće da ćete se u ovom periodu suočiti sa nekim modifikacima koje menjaju život. Čak može doći i do sukobljavanja interesa, mišljenja. Ipak, ljubav pobeđuje i vi nalazite rešenje. Slobodni Bikovi ne žude za nekom većom bliskošću. Druženje, kao i izlasci sa prijateljima će im sasvim odgovarati. Nisu spremni na bilo kakvu odgovornost i posvećivanje partneru.
ZDRAVLJE: Možete očekivati zdravstvene probleme, kao što je problem sa varenjem.

BLIZANCI

POSAO: Dobićete priliku u skladu sa svojim poslovnim mogućnostima. To će vam pružiti zadovoljstvo i ispunjenje. Bićete zadovoljni i svojom pozicijom i radnim mestom. Ukoliko imate ustaljen posao, mogli bi dobiti povećanje prihoda. Ukoliko ste imali neki projekat na čekanju, on bi bio završen i pružio bi vam bolje prilike za budućnost. Oni koji žele da se upuste u novi poduhvat ili pokrenu sopstveni posao, kao i preduzetnici koji imaju ideje i planove, moraju ih podeliti sa odgovarajućim investitorima koji bi mogli da daju svoj novac. Međutim, oni koji žele da obnove porodični posao moraju da sačekaju, sada nije vreme da nešto pokreću. Stoga, svaki korak treba da preduzmete nakon što ga dobro isplanirate.
LJUBAV: Određene situacije mogu poremetiti vaš trenutni odnos sa voljenom osobom. Neki od vas bi se mogli suočiti sa nezadovoljstvom, dok bi se neki suočili sa stresnim situacijama. Vaša veza može proći kroz fazu ispitivanja. Svakako je razgovor, kao i zajedničko nalaženje rešenja, jedini izlaz iz zamršenih situacija. U ljubavi ćete se suočiti i sa nekim usponima i padovima u pronalaženju odgovarajućeg partnera, ako ste slobodni. Zaljubićete se u nekoga bez obzira na njegove mane, različite stavove. Trudite se da što realnije sagledate partnera, kako kasnije, ne biste imali nerešivih problema, koji će vas uvesti u dilemu i razmišljanje da li vredi dalje forsirati ovaj odnos.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa varenjem. Izbegavajte masnu i začinjenu hranu.

RAK

POSAO: Sada ćete se suočiti sa različitim rezultatima u svom profesionalnom životu. Aspektovani su izazovi i prepreke. Takođe, može doći do sukobljavanja sa saradnicima, čak i nadređenima. Budite diplomata, povucite se, nemojte forsirati svoj stav. Shvatićete da imate konkurenciju i da pojedini nisu dobronamerni. Kako ste vrlo efikasni na radnom mestu, svoje sposobnosti ćete na najbolji način iskoristiti. Uskoro ćete dobiti i neverovatne ponude za svoje poslovanje. Naravno, vraća vam se i samopouzdanje, postajete kreativniji, imaćete sjajne ideje. To će povratiti i poljuljano poverenje nadređenih. Shvatiće vaše prave vrednosti.
LJUBAV: Ova nedelja će pozitivno uticati na partnerske odnose, ostvarićete ravnotežu. To će biti praćeno romantičnim trenucima. Ako ste imali problema u emotivnom odnosu, sada ćete uspeti da ih prevaziđete. Slobodni koji se bore da prebole gubitak veze, izaći će iz toga. Društveno ćete biti popularni i upoznavati nove ljude. Vaš krug bi se proširio i velike su šanse da ćete pronaći svog posebnog partnera na nekom od svojih okupljanja. Bićete vrlo harizmatični, okupljaćete oko sebe mnoštvo ljudi. To će vam doneti neke kompatibilne partnere sa kojima ćete izgraditi pravi odnos.
ZDRAVLJE: Možete naići na probleme poput alergija i problema sa kožom. Obavezno pođite kod dermatologa.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

LAV

POSAO: Trebalo bi da se pravilno fokusirate na svoj posao. Preduzetnici mogu bez napora da izvrše svoje planove. Napredak i uspeh će zavisiti isključivo od vas. Ako već imate sređen posao, onda bi planiranje njegovog proširenja bilo poželjno u ovoj nedelji. Poslovni ljudi takođe mogu ući u nova partnerstva tokom ovog perioda. Ako želite da imate novi posao u IT ili tehnološkom sektoru, sada je pravi trenutak da ga započnete. Imaćete više mogućnosti. Međutim, isto će uticati na vašu energiju i koncentraciju na poslu. Biće konkurencije i teških pokušaja da zauzmete poziciju koju imate. Zato se pobrinite da se fokusirate na samoimprovizaciju.
LJUBAV: Uživaćete u lepim i zabavnim trenucima sa svojim partnerom. Ovi dani će se pokazati kao pravo vreme za izgradnju međusobnog poverenja i vere u vašu vezu. Planetarni aspekti će ići u vašu korist. Komunikacijski jaz između vas dvoje će se smanjiti, a veza će postati jača i bolja. Slobodni koji žele da uživaju u izlascima, vreme će biti povoljno za vas. Proširićete svoje vidike i upoznati nove ljude. Naći ćete nekoga ko odgovara vašim vibracijama i koji će vam dati kompliment. Postoji šansa da neko od vas počne da izlazi sa starim prijateljem ili poznatim prijateljem, jer ćete otkriti međusobnu privlačnost.
ZDRAVLJE: Ova nedelja može doneti probleme vezane za probavni sistem, stomak i kožu. Promene vremenskih prilika mogu uticati na vaše zdravlje na loš način.

DEVICA

POSAO: Povremeni izazovi će se pojaviti tokom cele nedelje. Uz efikasnost, uživaćete u dobrom raspoloženju na radnom mestu. Ako planirate da zaposlite ljude u svojoj organizaciji, učinite to u drugoj polovini nedelje. Pojedini bi dobili unapređenje, dok bi neki uživali u povoljnom vremenu za nove projekte. Ako imate neke projekte na čekanju, ne brinite, oni će biti gotovi u narednim danima. Ako osetite da vam nešto nedostaje, razmislite i poradite na improvizaciji. Možete proširiti svoje poslovanje kako biste dodatno zaradili. Takođe, sa novim planovima i idejama u vašem tekućem poslovanju, profit bi se povećao. Dobićete priznanje i dostići nove visine.
LJUBAV: Mnoge Device će odložiti odluke koje su planirale da donesu na ovom planu. Prva nedelja marta može da bude puna dilema i da donese velike promene u vašim postojećim emotivnim relacijama. Vodite računa da razmena mišljenja ne preraste u svađu. Pokušajte ozbiljno da razgovarate sa svojim partnerom. Slobodni koji žele da se približe svojoj simpatiji, mogli bi da naiđu na nepovoljne okolnosti. Stoga, budite veoma oprezni, jer bi aspekti mogli doneti neke izazove ili prepreke.
ZDRAVLJE: Povedite više računa o svom zdravlju, ne ignorišite simptome.

VAGA

POSAO: Mart je vaš srećan mesec po pitanju posla. Bilo da se radi o administrativnim poslovima, kreativnim ili nekim sličnim, mogli biste da bi zablistate. Možete očekivati unapređenje ili povećanje plate. Vaši tekući projekti donose dobitke i pozitivne komentare. Takođe, možete ostvariti i uspešno partnerstvo. Međutim, treba da zapamtite da nikome ne verujete slepo. Proverite sve dvaput i onda donesite odluku o narednom potezu koji ćete povući. Ne zaboravite da sortirate svoje prioritete. Bilo da se radi o vašem radnom prostoru ili poduhvatu koji uključuje članove vaše porodice, nemojte činiti odluke u žurbi da biste postigli uspeh.
LJUBAV: Slobodnima treba vremena da se približe ili otvore prema osobi sa kojom se zabavljaju. Parovi u stalnoj vezi možda neće želeti da daju dugoročne obaveze svojim partnerima. Neki će čak osetiti da se umešala i treća osoba. Međutim, to će biti više subjektivni osećaj koji nema utemeljenje u stvarnosti. Slobodnima se toplo savetuje da izbegavaju svađe ili loše ponašanje prema osobama sa kojima izlaze. Pokazivanje naklonosti je neophodno da biste promenili emotivni status.
ZDRAVLJE: Imunitet će vam opadati, a možete postati skloni i nekim manjim tegobama.

ŠKORPIJA

POSAO: Početak meseca će početi sa komplikacijama. Ako ste nedavno dobili posao, budite oprezni. Uverite se da ne uđete u zamku iritantnih situacija. Prepreke bi vas mogle pratiti svuda. Osim toga, uzdržite se od kancelarijskih tračeva. Škorpije koji rade na državnim poslovima moraće da ulože dodatni napor da dokažu sebi da zaslužuju to mesto. Isto važi i za ljude u korporativnom svetu. Ako vam je potrebna zahvalnost i nagrada od vašeg šefa, morate biti najbolji. Postoje velike mogućnosti da neki od vas čak dobiju unapređenja zbog svog učinka. Možete očekivati i neka poslovna putovanja. Ona bi vam pomogla u proširenju vašeg poslovanja i razvoju partnerstava koja su vam korisna.
LJUBAV: Donećete ključne odluke u vezi sa vašim emotivnim odnosom. Oni koji su u toksičnoj vezi, konačno će biti sigurni u svoju odluku da treba da odu iz takvog odnosa. Međutim, srećni će se obavezati i oblikovati bolju budućnost sa svojim partnerima. Uživaćete u zabavi sa voljenom osobom i bolje je upoznati. Privući ćete boljitak i ozbiljnost u svoju vezu. Ako ste se suočili sa nekim teškim trenucima u vezi, uspećete da poboljšate i postavite stvari na na svoje mesto. Sve ćete obavljati više svojim intelektom nego u žurbi. Slobodni će posebno proširiti svoj društveni krug i na izlascima upoznati nove ljude.
ZDRAVLJE: Ovaj period će biti nezdrav i fizički iscrpljujući za vas, što će se odraziti na zdravlje.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

STRELAC

POSAO: Vaše veštine i sposobnosti su na ispitu. Postoje prepreke koje bi vas mogle dovesti da posumnjate u sebe. Vaš odnos sa saradnicima mogao bi se pokvariti, pa je poželjno da kontrolišete svoje reakcije. Prihvatite podršku ljudi ako vam je potrebna, bilo emocionalno ili na poslu. U drugoj polovini marta stvari će se popraviti, a vi ćete se osećati efikasnim i sposobnim da se dobro nosite sa poslovima. Ukoliko želite da promenite posao, mart je dobar mesec za to. Ukoliko ste zaposelni u državnoj službi, možete očekivati povećanje plate. Oni koji žele da pokrenu sopstveni posao zvezde će ih podržati u tom poduhvatu. Verujte u sebe!
LJUBAV: Ovog meseca bićete posebno romantični i voljni da voljenoj osobi izađete u susret po mnogim pitanjima. Ono što bi moglo da pomuti vašu ljubavnu harmoniju je uticaj osobe koju doživljavate kao prijatelja, a koja gaji romantična osećanja prema vama. Jasno stavite do znanja kakve su vaše emocije, u suprotnom moglo bi da dođe do sukoba u vašoj ljubavnoj priči zbog partnerove ljubomore. Slobodni Strelčevi zainteresovani su za osobu koja na njih ne deluje podsticajno. Pre nego što odlučite da se upustite u ljubavnu priču, dobro procenite šta će vam taj odnos doneti, a šta odneti.
ZDRAVLJE: Pridržavajte se pravilne ishrane i redovnog vežbanja.

JARAC

POSAO: Ovog meseca rezultati vašeg rada će biti maksimalno vidljivi. Ukoliko rukovodite nekim timom na poslu, bićete zadovoljni angažmanom saradnika. Ne zaboravite da ih pohvalite i nagradite, zaslužili su. Ukoliko se bavite trgovinom, zvezde će vam tokom celog meseca biti naklonjene. Ipak, krajem marta može se pojaviti konkurencija, pa budite u pripravnosti.
LJUBAV: U emotivnom odnosu ste srećni, ali intuitivno predosećate da bi vaša veza mogla da doživi krah ukoliko biste zatražili od voljene osobe da uvaži vaše želje i potrebe. Pokušajte da razgovarate što otvorenije, jer što više budete odlagali razgovor to ćete se osećati lošije. Slobodne Jarčeve planete podržavaju da osobi koja im se dopada pokažu svoja osećanja. Pokažite više odlučnosti i spremnosti da unesete promene u vaš emotivni život.
ZDRAVLJE: Više spavajte, potreban vam je odmor.

VODOLIJA

POSAO: Održavate prijatne i srdačne odnose sa kolegama na poslu. Ovog meseca, takođe, možete da učvrstite svoju poziciju na poslu. Ukoliko ste na rukovodećoj poziciji, pobrinite se da dobro sarađujete sa kolegama, jer će vam isti doneti profit. Izazovi su pred vama, ali ne dozvolite da vas manje prijatne situacije izvedu iz takta. Neke Vodolije čeka odlazak na poslovno putovanje i sklapanje odličnih ugovora. Takođe, pojedine Vodolije mogle bi da sklope nova partnerstva, dok bi neke mogle da prošire poslovanje na strane zemlje. Sve u svemu, ovo je dobar mesec za poslove koje obavljate.
LJUBAV: Za zauzete Vodolije mart je mesec ispunjenja ljubavnih želja. Ukoliko je vaša veza iz nekog razloga bila u krizi, sada je trenutak da to popravite. I voljena osoba će biti inspirisana da vrati iskru romantike u vaš odnos. Zvezde su na vašoj strani, pa se potrudite da to maksimalno iskoristite. Slobodne Vodolije koje dugo nisu mogle da prebole raskid veze konačno će uspeti da izađu iz začaranog kruga i da u svojoj glavi stave tačku na ljubavnu priču koja nije imala perspektivu. Rasterećenje po tom pitanju omogućiće vam da upoznajete nove ljude i zainteresujete se za nekog. Prilikom izbora oslonite se ponajviše na intuiciju, nećete pogrešiti.
ZDRAVLJE: Možete povremeno osećati slabost ili vrtoglavicu. Potrudite se da se hranite zdravije.

RIBE

POSAO: Možda će vam biti teško da kontrolišete emocije, naročito u komunikaciji sa šefom. Biti početnik na radnom mestu može izgledati kao teret. Neki od vas možda čak žele da napuste svoj trenutni posao. To bi bilo potpuno besmisleno i beskorisno. Stoga, dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu radikalnu odluku. Za one koji rade duže vreme, mart donosi puno mogućnosti kroz povećanje plate ili unapređenje. Osetićete potrebu za priznanjem u radnom okruženju, ali ćete na to morati da pričekate.
LJUBAV: Parovi će uživati u romantičnim danima tokom celog meseca. Bićete zaljubljeni i osećaćete se blagosloveno što vas je nebo konačno pogledalo i poslalo vam osobu koja ispunjava vas u potpunosti razume i voli na način koji vam prija. Međutim, vaš partner može doživeti neke stresne trenutke ili zdravstvene probleme, ali će, na sreću, ta faza biti privremena.
Ribe koje su u vezi ili braku koji ih ne ispunjava odložiće otvoren razgovor o razlazu zbog nepredviđenih okolnosti. Slobodne Ribe će privući kompatibilne partnere.
ZDRAVLJE: Ukoliko imate hronične probleme, može doći do pogoršanja. Konsultujte se sa lekarom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro